Home » Projektor » Acers prisvenlige 4K-projektor kan stå helt tæt på væggen
Acers prisvenlige 4K-projektor kan stå helt tæt på væggen

Acers prisvenlige 4K-projektor kan stå helt tæt på væggen

Share

Acer L811 er en ultra-short-throw-laserprojektor, som byder på HDR10, 4K-opløsning og høj lysstyrke på 3.000 lumen. Prisen er overraskende rimelig for en projektor af denne type

Denne produkt-type er stille og roligt ved at tage form. Samsung, LG og Epson har de seneste år forsøgt sig med den, efterhånden med ganske gode resultater. De såkaldte tv-projektorer er dog fortsat temmelig dyre. Især hvis vi skal op i 4K. Og det skal vi med Acers nye model.

Men prisen er overraskende nok ikke så voldsom. 18.999 kroner er selvfølgelig en slags penge, men taget i betragtning af at konkurrenterne typisk koster det dobbelte, ligner Acer L811 jo nærmest et røverkøb.

Se også:  Samsung The Freestyle [TEST]: Smart mini-projektor giver stor underholdning overalt

Projektoren kan projicere et 120 tommer billede fra kun 0,312 meter og byder samtidig på 2.000.000:1 kontrastratio, så du skal være garanteret en stærk gengivelse af sorte nuancer, alt imens Acer LumiSense-teknologien analyserer hvert enkelt billede og tilpasser lysstyrken for at skabe det bedste skærmbillede. Indhold kan også projiceres i 3D ved 144Hz 24P via 3D Blu-ray.

Indbygget app-butik

Projektoren kommer med en app-butik, som gør det muligt at installere og bruge en lang række af de mest gængse streaming-tjenester, sociale medier og mere uden behov for anden tilslutning. Brugere kan også trådløst vise indhold via Miracast fra en Android- eller Windows-enhed eller via EShare fra iOS- eller Android-enheder.

Se også:  Prisvenlige Chromebooks fra Acer

Ved 240Hz/1080p er det muligt at aktivere low-input lag, og lyden fra de to indbyggede 10W-højttalere forbedres via Acer TrueHarmony, imens Acer EcoProjection-teknologien reducerer standby-strømforbruget med 66 procent, hvilket forlænger laserens levetid op til 30.000 timer. Projektoren understøtter også 24/7-fremvisning, så forbrugeren kan bruge projektoren præcis efter behov.

Med IP6X “støvtæt” certificering, den højeste certificering i forbindelse med solide partikler, er L811 en yderst holdbar projektor, som fungerer i støvede indendørs og udendørs omgivelser. Projektoren kan justeres i højden i alle fire hjørner, så den let kan justeres og tilpasses eksisterende beslag eller hyldeplads.


TAGS
Acer
Projektor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S