Home » Bærbar computer » Acer laver bærbar med dobbelt touchskærm
Acer laver bærbar med dobbelt touchskærm

Acer laver bærbar med dobbelt touchskærm

Share

Tablets er yt. Notebooks med to touchskærme er det nye, hvis man skal dømme efter Acers netop afslørede computer, samt flere lignende modeller, der er præsenteret i den seneste tid

En ting er i hvert fald sikkert. Touchskærme er det hotteste på markedet lige nu, og man kan tilsyneladende ikke få for mange af dem. Det understreger den nye prototype, der er netop er afsløret af en Acer bærbar med to touchskærme.

Det er ikke meget information, der er ude om den, udover et par lækkede billeder og specifikationer, der fortæller, at den har Core i5 processor og Windows 7 som styresystem. Om begge skærme har multitouch fortælles ikke, men billederne viser, at den nederste kan benyttes som tastatur og touchpad.

Se også:  Chromebooks får en uppercut – salget er halveret

Om sådan en maskine bliver en konkurrent til de mindre tablets eller måske bare et supplement, må tiden vise. Helt så handy som en iPad er den ikke, men med så kraftig en processor giver den helt andre muligheder.

Det tyder på, at denne type computer – der kombinerer notebook’ens styrke med tablet’ens fleksibilitet – bliver mere almindelig. Tidligere på året har vi set en prototype fra MSI, mens Kno har lanceret deres Colossal og Toshiba deres Libretto W100 med multitouch på begge skærme.


TAGS
Acer
Dobbeltskærm
Tablet
touchscreen
touchskærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S