Home » Stationær computer » Acer fylder flere muskler i Aspire Revo nettop
Acer fylder flere muskler i Aspire Revo nettop

Acer fylder flere muskler i Aspire Revo nettop

Share

Den lille lette nettop bliver opgraderet med Dual Core processor, mere ram og ekstra diskplads. Men er det nok til at gøre Revo til et godt køb?

Alt om DATA havde for nylig Acer Revo under luppen for at undersøge om den lille maskine med Nvidia ION grafik og HDMI-udgang kunne bruges som mediecenter pc, eller central medieafspiller. Dengang var konklusionen, at Atom-cpu’en var for slap og at kombinationen med Vista en dårlig ide, der spændte ben for brugeroplevelsen.

Nogle af problemerne ser ud til at være løst med den seneste udgave af den fikse mini pc. For Acer har opgraderet chipsettet og sendt en Revo med Dual Core Atom-cpu ud, som nok skulle give nogle flere muskler til at drive den medfølgende udgave af Windows Vista Home Premium rundt i manegen.

Se også:  Acer Aspire Vero AV15-51-7555 [TEST]: Bæredygtig bærbar til attraktiv pris

Dog vil Revo stadig have problemer med at afspille HD video fra nettet, der hjælper den ekstra Atom cpu foreløbig ikke, men en softwareløsning fra Nvidia, der får grafikkortet til at hjælpe med den opgave kan være på vej.

Acer har også fordoblet rammen, så der nu er 4GB at lege med og samtidig er harddisken på den største model sat op til hele 500GB, fra 320GB tidligere.
Det vides stadig ikke om der følger mulighed for gratis opgradering til Windows 7 med den nye Revo, men hvis det er tilfældet ser den lille maskine pludselig ekstra tiltrækkende ud.

Den nye Acer Revo kommer til at koste 349.- Euro for udgaven med 320GB harddisk og 399.- Euro for den med 500GB – det svarer til 2.600 kroner for den mindste og 3.000 for den største udgave. Dog er den nye Revo endnu ikke nået ud til butikkerne, men det skulle være et spørgsmål om få uger.

Se også:  Acer Swift 5 SF514-55T [TEST]: Økonomisk og kompakt letvægter med gode muskler

Du kan se vores gennemgang af Revo som mediecenter her.


TAGS
Acer
Dual Core
intel atom
Nvidia Ion
Revo
Windows 7

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S