Home » Bærbar computer » Acer Triton 900 [TEST]: Den mest ekstreme gamingbærbar vi har prøvet
Acer Triton 900 [TEST]: Den mest ekstreme gamingbærbar vi har prøvet

Acer Triton 900 [TEST]: Den mest ekstreme gamingbærbar vi har prøvet

Share

Triton 900 er en maskine skabt til at tilpasse sig brugeren og trumfer igennem med stor 4K-skærm, stærk køling og gaming-power af højeste kaliber

Det må være en taknemmelig tjans at designe bærbare til gamere, for her har vi at gøre med en gruppe, der er eventyrlystne og villige til at prøve noget nyt. Med Acers nye Triton er der imidlertid ikke bare tale om tomme gimmicks. Det vilde design tjener nemlig en klar funktionel opgave.

Suveræn konstruktion

Triton 900 er forsynet med et Ezel-hængsel, en type som Acer allerede introducerede for flere år siden, men som vi ikke har set så meget til på det seneste. Vi var ellers fans, og derfor er det en fornøjelse at se det i brug igen.

Se også:  HPs Spectre X360 14 [TEST]: Bærbar helt til kanten

På Triton 900 tjener det endda flere formål. Udover at give en enorm fleksiblitet – skærmen kan sidde i almindelig laptop-position, skubbes frem, vippes bagover eller ligge ned – så gør designet, at man kan skabe rum til kraftfuld køling, uden man føler, at det stjæler unødig plads.

Over tastaturet er et stort areal, der er dedikeret kølingen, men det lægger du ikke mærke til, når skærmen skubbes frem. Og så kommer du endda tættere på billedet. Det er genialt konstrueret og fungerer fremragende.

Forrygende billede

Med den store 4K-skærm helt tæt på er spiloplevelsen forrygende. Et superstærkt Nvidia-grafikkort, G-Sync og de nyeste teknologier til visualisering gør, at billederne flyder over skærmen med en sikkerhed, vi sjældent har set.

Der kan sluttes op til tre ekstra skærme til maskinen, hvis du ønsker at udvide billedet. Skærmen er desuden touchfølsom, hvilket kan være en rigtig fin ting, hvis du eksempelvis lægger den ned som en tegneplade.

Se også:  Bærbare computere [STORTEST]: 6 lette bærbare til det mobile kontor

Der er godt med tyngde og fin vidde i lyden fra de indbyggede højttalere. Slutter du hovedtelefoner til, får du glæde af velfungerende surround leveret via Waves NX-teknologi.

Gamerens våde drøm

Med en stærk Core i9 og 32 GB ram mangler der ikke kræfter, selv til de tungeste spil. Vi har faktisk aldrig oplevet en bærbar præstere så godt.

Men den slags energiudladning producerer selvsagt varme, og det er her, det særlige køle-design kommer ind i billedet. Det holder maskinen effektivt afkølet og sikrer samtidig en relativt støjsvag drift.

Acer Triton 900
  • Features
  • Ydelse
  • Skærm
  • Design
  • Batteri
  • Pris
4.5

Summary

Alt om DATA siger:

»Vi er vilde med konstruktionen. Det særlige hængsel giver nogle helt klare fordele, og når vi lægger den afsindig flotte skærm og de store kræfter oveni, har vi en af de absolut mest gennemførte gamingmaskiner, vi har prøvet. Bare en skam, at den er så dyr.«

Nøgletal:

Pris: 38.999 kr.
Skærm: 17,3”, 4K, IPS, LED
Grafikkort: Nvidia GeForce RTX 2080, 8 GB gddr6-ram
Processor: Intel Core i9-9980HK,
2,40 GHz, octa-core
Ram: 32 GB ddr4 SD-ram
Drev: 1 TB ssd (2 x 512 GB)
Tilslutninger: HDMI, DisplayPort, 1 USB 2.0, 1 USB 3.1 gen. 1, 2 USB 3.1 gen. 2 Type-C med Thunderbolt 3, Gigabit Ethernet, IEEE 802.11ac, Bluetooth 5.0
Vægt: 4,5 kg

TAGS
2-i-1'er
Acer
Bærbar
Gamingbærbar

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S