Test: Stærk i begge roller

Test: Stærk i begge roller

Share

Hvis du går efter en tablet, der er stærk nok som en pc, eller en pc, der er en fin tablet, så kig på Acer Switch Alpha 12

Acer Switch Alpha 12 er født som 2 i 1-computer, hvor tastaturet kan klikkes af og på som med ganske almindelige tablets. Her får du det medleveret, og det er vel også rimeligt, når nu prisen er på den forkerte side af 10.000 kroner. Det er mange penge, men så har du også en Windows-tablet, der næsten har kræfter som de bedste bærbare pc’er.

Tablet på steroider

Switch Alpha 12 har Intel Core i7-processor, og 12”-skærm med meget høj opløsning, og i det hele taget opleves den bare kvik og meget, meget lækker.

Se også:  Samsung Gear S3 Classic [TEST]: Lækkert smart-ur til fin pris

Nu er en Core i7-processor en ret vild sag at bygge ind i en tablet, og Acer bruger da også væskekøling for at holde processoren nogenlunde nede i temperatur. Og naturligvis for at spare en larmende blæser, som ellers var alternativet. Det er altså en tablet på steroider, vi har her! Nævnte vi også en 512 GB stor ssd-disk? I tabletternes verden er vi oppe i ren Ferrari-klasse!

I praktisk brug opleves Switch Alpha 12 nærmest som en traditionel bærbar Windows-pc, når tastaturet er klikket på. Tasterne er rare at bruge, for de har den helt rigtige vandring. Men pladen under kan godt vippe lidt, hvis du trykker hårdt. Du kan stille tastaturet i forskellige vinkler, hvilket alt andet lige er lidt mere bøvlet end med tastaturet på en ægte bærbar pc.

Se også:  Samsung HW-J7511R [TEST]: Buet lydbar til buet tv

Del denne