Home » Bærbar computer » Acer Swift X [TEST]: Prisstærk allrounder med stort overskud
Acer Swift X [TEST]: Prisstærk allrounder med stort overskud

Acer Swift X [TEST]: Prisstærk allrounder med stort overskud

Share

Den er let og nem at tage med, men rummer kræfter til både kreativit arbejde og gaming

I sit design er det ikke den mest ophidsende maskine. Med sit metalgrå aluminumsydre er den ærlig talt halvkedelig. Til gengæld er den relativt let (1,5 kilo) og særdeles robust.

Tasterne er okay, men føles lidt, som om de er taget fra Acers billigere segment af bærbare. De får dog jobbet gjort, og det samme gælder touchpad’en og får så vidt også skærmen. Den overrumpler ikke, men leverer et farvestærkt og kontrastrigt billede med fornuftig lysstyrke.

Der er fingeraftrykslæser til login – placeret nogenlunde nemt tilgængeligt under tastaturet. Videosamtaler klarer Swift X på fornem vis takket være et fint webkamera, som håndterer selv mindre optimale lysforhold på fornuftig vis. Lyden er også ganske udmærket både ud af højttalerne og i mikrofonerne.

Se også:  Asus ROG Flow X13 [TEST]: Alsidig hybridmaskine

Udvalget af tilslutninger er heller ikke ringe, uden dog at være overdådigt. Der er, hvad der bør være i en maskine som denne, herunder også HDMI.

Smæk for skillingen

Det, der gør, at man må spærre øjnene op, er ydelsen. En stærk Ryzen 7-processor kombineret med et RTX 3050 T-grafikkort betyder, at vi er oppe i den øverste ende af spektret, når det gælder rå regnekraft. 16 GB ram og en stor, hurtig 1 TB-ssd er samtidig med til at sikre overskud til selv større projekter og multitasking.

Swift X er således en bærbar, du vil kunne bruge til praktisk taget alt. Og det er altså lidt af en bedrift, når vi taler om en maskine, der koster under 11.000 kroner.

Se også:  Nu bliver det nemmere at skifte til en anden brugerkonto i Microsoft 365

Så selvom designet ikke er prangende, og Swift X i de fleste af sine egenskaber er gennemsnitlig, er den et fremragende køb og et stærkt bud på en god Windows 11-bærbar.


TAGS
Acer
Laptop
windows 11

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S