Home » Bærbar computer » Acer Swift 3 & Acer Aspire 5 [TEST]: Vidt forskellige bærbare i direkte duel – punkt for punkt
Acer Swift 3 & Acer Aspire 5 [TEST]: Vidt forskellige bærbare i direkte duel – punkt for punkt

Acer Swift 3 & Acer Aspire 5 [TEST]: Vidt forskellige bærbare i direkte duel – punkt for punkt

Share

Hvordan skal din bærbare pc være skruet sammen? Skal det være en lækkert designet, kompakt model uden de helt store muskler? Eller er ønsket snarere en tung og stærk maskine med stor skærm og effektivt grafikkort? Her duellerer Acer Swift 3 og Acer Swift 5


Acer Swift 3

Produkttype: Ultrabærbar laptop • Skærmstørrelse: 14” • Pris: 6599 kr.

Skærm

Skærmen er nok mindre end hos konkurrenten, men da panelets opløsning er den samme, så er formatet faktisk ret fint. Læg dertil, at den højere pixeltæthed og lidt bedre lysstyrke giver et flottere billede til streaming, billeder og grafikbehandling. Så her vinder Swift 3 faktisk.

4/6 stjerner

Grafik

Det integrerede grafikkort klarer sig overraskende godt. Men når der games, er der tydeligt mere ”hakken” end hos Aspire.

3/6 stjerner

Tastatur

Metal-looket ser godt ud. Men når du skriver, kan du ikke mærke den store forskel. Swift har dog færre taster og må tage et lille nederlag.

Se også:  Asus ProArt StudioBook 16 [TEST]: Masser af datakraft og billedkvalitet til matchende pris

4/6 stjerner

Bestykning

Der er ikke den store forskel mellem de to maskiner. Faktisk har de samme processor (11. generation Core i7), samme mængde hukommelse (16 GB), og selv harddisken har samme kapacitet. Swift har dog ikke et dedikeret grafikkort og taber derfor her.

4/6 stjerner

Batteritid

Swift er opgivet til at kunne køre i 11 timer på batteri. Vi målte 9 timer, hvor den streamede via Wi-Fi. Det er længere end Aspire.

5/6 stjerner

Praktisk brug

Den lille maskine opleves faktisk ret kvik, og det er kun, når du gamer, at du vil kunne mærke forskel på de to maskiners hastighed. Den lille skærm klarer det også ret godt. Dødt løb.

5/6 stjerner

Vægt

Vægten på 1,2 kilo er bestemt godkendt, og Aspire vejer et halvt klio mere. Det er til gengæld ret lidt af en 15,6”-bærbar at være. Derfor må den ellers på papiret oplagte vinder trække nitten her.

Se også:  Verdens måske mindste og letteste 13,3"-laptop

4/6 stjerner

Bærbarhed

Det siger næsten sig selv, at den lille Swift er mere bærbar end den store Aspire. Men det er kun størrelse og vægt, der er forskellen her. Overfladen er nærmest ens på de to kombattanter, så kun en lille sejr til Swift.

4/6 stjerner

Pris

Med en lavere pris vinder Swift. Den har en god skærm og flot ydelse og kan reelt alt det, du beder om. Vejet mod den større Aspire er den vinderen på pris.

5/6 stjerner

Testholdet mener

”Hellere lille og vågen …”, som ordsproget siger. Og det passer her. For den lille Swift yder ret godt i forhold til prisen – og det selvom den vejer 1,2 kilo og ikke er blandt de letteste 14”-maskiner på markedet. Men ultrabærbar er den – og en rigtig god hverdagsmaskine til en fin pris. Swift vinder duellen, selvom det er med en lille margin.

5/6 stjerner


TAGS
Acer
Bærbar
duel

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S