Acer S277HK [Test]: Tiltrækkende 4K-skærm

Acer S277HK [Test]: Tiltrækkende 4K-skærm

Share

S277HK er en designerskærm. Foden er af metal, bagsiden er hvid, og skærmkanten er skjult. Nydeligt. Den skiller sig måske ud ved siden af din RGB-skrigende sorte pc, men den er ideel til minimalister.

Det eneste forbehold er, at der er et mylder af forbindelser på bagsiden, og de er ikke så elegant integreret som på for eksempel en Mac. På den anden side får man masser af muligheder. DisplayPort, mini-DisplayPort, HDMI- og DVI-videoporte er til rådighed plus et audioinput og et stik til hovedtelefoner.

Billedkvaliteten er gennemgående imponerende. Der er tale om en IPS-skærm, og synsvinklerne er følgelig fremragende. Det er en 27”-skærm, og man får derfor ikke et stort boost ud af opløsningen, idet man er nødt til at lade Windows-skalering stå på 150 % det meste af tiden for at kunne læse teksten. Men til video og gaming er den fænomenal. Det eneste problem er, at kontrasten er lidt lav. Det er i orden til skrivebords-arbejde, men det tager lidt af slagkraften ud af video.

Se også:  De sjoveste og mærkeligste gadgets på IFA

Bortset fra det er den eneste større ulempe foden, der kun tillader skråtstillet justering, og man kan ikke vælge en anden fod. Hvis man imidlertid er tilfreds med at højdejustere med en stak bøger, er S277HK en særdeles tiltrækkende 4K-skærmløsning.

 

Acer S277HK

Sammenfatning

Skærmstørrelse: 27”
Skærmtype: IPS
Opløsning: 3840 x 2160
Responstid: 4 ms
Pris: 5000 kr.

4.5
Del denne