Home » Bærbar computer » Acer redefinerer ultrabook-kategorien
Acer redefinerer ultrabook-kategorien

Acer redefinerer ultrabook-kategorien

Share

Acer Lancerer Aspire Timeline Ultra M3

Den 15″ store Acer Aspire Timeline Ultra M3 er med sine 20 mm tykkelse tyndere end de foregående Timeline-modeller. Men der er ikke gået på kompromis med ydelse.

Acer Aspire Timeline Ultra M3 er den første ultrabook, der kommer med et dedikeret grafikkort. Normalt klares grafikken i ultrabooks af grafikdelen, der er en integreret del af cpu’en.

Men så længe Aspire Timeline Ultra M3 ellers overholder de overordnede krav for at kunne kalde sig en ultrabook, er det vel det, den er.

Et flig af specifikationerne

Det ser det ud til, den gør, i hvert fald ud fra de informationer, der hidtil er frigivet om den bærbare.

Den kommer til at basere på en Ivy Bridge-cpu. Hvilken eller hvilke cpu’er der er tale om, er endnu ikke offentliggjort. Den store forskel på denne ultrabook og andre er, at der i Timeline Ultra M3 kommer til at sidde et dedikeret GeForce GT640M-grafikkort.

Der vil være tale om to forskellige harddiskkonfigurationer. Den ene består af en harddisk kombineret med en ssd, og den anden er udelukkende med en ssd. Ligesom det er med Acer Aspire S3 i dag.

Acer lover, at Aspire Timeline Ultra M3 vil kunne være klar til brug på 1,5 sekunder efter at have været i slumringstilstand, samt at forbindelse til internettet vil kunne opnås i løbet af 2,5 sekunder. Batterilevetiden angives til at være på op til otte timer.

Der er endnu ikke opgivet ret mange andre specifikationer for den 15″ bærbare. Den vil være tilgængelig i starten af april. Prisen starter ved 5.499 kroner.

Dog kan det allerede nu siges, at den bærbare, der vil være udført i en aluminiumslegering, vil have indbygget dvd-drev, fuldt tastatur suppleret af et numerisk tastatur. Lydsiden står Dolby Home Theater for.


TAGS
Aspire Timeline Ultra M3
Ultrabook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S