Home » Skærm » Acer Predator XB252Q [TEST]: Lynhurtig gaming-skærm
Acer Predator XB252Q [TEST]: Lynhurtig gaming-skærm

Acer Predator XB252Q [TEST]: Lynhurtig gaming-skærm

Share

Har du for alvor gaming i blodet og ejer en pc, hvor grafikkortet stammer fra Nvidia, så skulle du endog meget seriøst overveje at anskaffe en Acer Predator XB252Q computerskærm

Her er fokus nemlig entydigt at gøre din spiloplevelse så fritflydende som overhovedet muligt. Når man gamer på denne skærm, skal man slet ikke bekymre sig om screen-tearing eller andre hændelser, der påvirker billedkvaliteten. XB252Q er en 24,5” G-Sync full HD computerskærm, der er baseret på et TN-panel med 1 ms responstid.

Skærmen har en lynhurtig opdateringshastighed på 240 Hz, kombineret med et godt Nvidia grafikkort, og du vil kunne opleve lynhurtige reaktioner i actionprægede spil, det er i hvert fald vores oplevelse, da vi prøvede skærmen sammen med et GeForce GTX1070 Ti grafikkort.

Se også:  Acer præsenterer stærke Chromebooks til billige priser

Siden skærmen baserer på et TN-panel, er det ikke den ypperste farvenøjagtighed, man skal forvente, man vil også kunne opleve, at betragtningsvinklerne ikke kan leve op til en IPS-baseret skærm.

Fart fremfor pixels

Skærmopløsningen er efter nutidens forhold i den beskedne ende, men skærmen er også primært skabt til at være den optimale gamingskærm. Det må siges, at man virkelig føler sig opslugt af spillet, når man ikke konstant forstyrres af diverse skærmrelaterede artefakter. Når man spiller fps-spil, lægger man ikke så meget mærke til, at pixeltætheden er beskedne 89,9 PPI.

Er man mere til strategispil, eller ønsker man, at skærmen skal være mere velbalanceret med henblik på at kunne favne billedredigering eller andre grafiske opgaver, ja så er skærmen her måske ikke den rette. Det skal dog siges, at XB252Q klarer andet end spil ganske overbevisende, og af et TN-panel at være er billedkvaliteten i den bedre ende.

Se også:  Vind en let og lækker bærbar med masser af power

Skærmen har en lysstyrke på 400 cd/m2, farver har en medfødt klarhed, og så længe man ikke primært vil anvende skærmen til farvekritiske opgaver, står den distancen. Ergonomien fejler heller ikke noget, skærmen kan højdejusteres og pivoteres samt drejes uden problemer. Tilslutninger findes i form af DisplayPort og HDMI, og der er en USB 3.0 HUB med fire Type A-porte.


Acer Predator XB252Q
4.5

Sammenfatning

Pris: 3999 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Acer
Acer Predator
gaming-skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S