Home » Skærm » Acer Predator X27 [TEST]: 4K-gamingskærm med uforlignelig billedkvalitet
Acer Predator X27 [TEST]: 4K-gamingskærm med uforlignelig billedkvalitet

Acer Predator X27 [TEST]: 4K-gamingskærm med uforlignelig billedkvalitet

Share

Søger du den ultimative gamingskærm, når det kommer til features og billedkvalitet, så er Acer Predator X27 noget af det hotteste lige nu. Prisen kan virke eksorbitant, men skærmen er skøn

Hvis du søger den ultimative gamingskærm lige nu set i forhold til features og billedkvalitet, så er Acers Predator X27 blandt de allerbedste skærme. Der findes i skrivende stund faktisk kun en gamingskærm fra Asus, der holder samme høje niveau.

Skærmen bugner af features, der har til formål at højne billedkvaliteten og spiloplevelsen. Men på et punkt erobrer skærmen her ikke olympen. Hvor de hurtigste gamingskærme har en skærmopdatering på 240 Hz, er den her 144 Hz og responstiden er på
4 ms mod 1 ms for de hurtigste.

Det skyldes, at disse skærme er udstyret med TN-paneler, der tilgodeser hurtige opdateringshastigheder, men som til gengæld slet ikke kan følge med, når det drejer sig om billedkvalitet.

Se også:  Vind en let og lækker bærbar med masser af power
Visuelt udstyrsstykke

Man kan godt argumentere for, at prisen balancerer på kanten af det glade vanvid. Alternativt betragtet henvender skærmen sig til et lille, men købestærkt segment, der higer efter det bedst tilgængelige på markedet.

Hvorom alt er, så står Predator X27 for en ekstravagancd af kvaliteter, som virkeligt ikke er normalt for en gamingskærm. På sit felt er det mindst lige så meget en skærm til film samt til grafiske programmer i bredeste forstand.

Hvis du ikke kun er passioneret gamer, men samtidig anvender andre programmer, hvor det er vigtigt med virkeligt gode billedmæssige kvaliteter, så har vi her en klar vinder, indrømmet til en premium pris.

Acer Predator X27 understøtter G-Sync HDR, hvilket lægger grundstenen for en stabil og harmonisk fortløbende spiloplevelse. Her er der ikke antydningen af ghosting.

Se også:  Vind en let og lækker bærbar fra Acer

Skærmen kræver dog sit af grafikkortet ved gaming i fuld opløsning, selv med det hotteste grafikkort for tiden Nvidias RTX 2080 Ti, så vil man i moderne titler ikke kunne opnå en gennemsnitlig antal fps, der modsvarer skærmens 144 Hz opdateringsfrekvens.

Skærmens grundlæggende opdateringshastighed er i øvrigt på 120 Hz, for at nå 144 Hz skal dette aktiveres i skærmens onscreen menu.

Vi har i testen ikke kunnet presse skærmen i bund rent ydelsesmæssigt med det anvendte GTX 1070 Ti grafikkort. Men billedkvaliteten er en anden sag, her har vi oplevet fuld valuta for pengene.

Predator X27 kan vise 1,07 milliarder farver, og netop farvegengivelsen er eminent for en gamingskærm, og skulle almindelig SDR-billedkvalitet ikke række, så understøttes HDR10 også, hvilket dels gøres muligt af en meget høj lysstyrke samt en bagbelysning opdelt i 384 zoner.

Acer Predator X27
  • Billedekvalitet
  • Features
  • Energiforbtug
  • Pris
4.5

Summary

Alt om DATA siger

»Predator X27 er en fremragende gaming- og allround skærm, intet mindre end tæt på perfektion. Hvis du må eje det bedste, er den selvskrevet, den er dog på forkant med udviklingen, hvis man vil udnytte skærmens potentiale fuldt ud. Men er du sikker, så slå til. «

Nøgletal

Pris: 18.999 kr.
Skærmstørrelse: 27” IPS
Skærmopløsning: 3840 x 2160 pixel
Farvedybde: 1,07 mia farver
Kontrastniveau: 1000:1
Lysstyrke: 600 cd/m2
Responstid: 4 ms
Betragtningsvinkler: 178o H / 178o V
Tilslutninger: DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, 1x USB 3.0 upstream, 3x USB 3.0 downstreeam, 3,5 mm minijackstik, SD-kortlæser,

 

TAGS
4k skærm
Acer
gamingskærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S