Home » Hovedtelefoner og højttalere » Acer Predator Galea 500 [TEST]: Simpelt gaming-headset med 3D-lyd
Acer Predator Galea 500 [TEST]: Simpelt gaming-headset med 3D-lyd

Acer Predator Galea 500 [TEST]: Simpelt gaming-headset med 3D-lyd

Share

Acer Predator Galea 500 er et velvoksent USB-3D-gamingheadset, der er udstyret med ørekopper, der dækker hele øret. Headsettet er meget ukompliceret forstået på den måde, at der ikke er noget software, der skal installeres

Styringen af det integrerede 3D-lydkort foregår fuldstændig via det indbyggede kontolcenter, som er placeret på den cirka to meter lange flettede ledning, der har en kraftig kvalitet. Headsettet er udstyret med, hvad Acer kalder TrueHarmony 3D Soundscape-teknologi, det er også den modus, man ønsker at anvende, når man gamer.

Som lovet får man fra headsettet oplysninger om, hvorfra modstanderne kommer. Om det er den bedste implementering af 3D, vi har hørt, er nok lidt tvivlsomt, men 3D-oplevelsen falder på den anden side heller ikke igennem overfor konkurrenterne. På et punkt er Predator Galea 500 dog endnu mere imponerende, og det er det generelle lydbillede og lydkvaliteten.

Se også:  Acer præsenterer stærke Chromebooks til billige priser

Headsettet er udstyret med 40 mm højttalerenheder med bio-cellulose membran og med en surrounddel, hvor der indikeres, at der indgår gummi i konstruktionen. Resultatet kan i hvert fald høres, headsettet leverer som lovet en utrolig klar og sprød lyd, med et detaljeret lydbillede, hvor man let kan høre forskelle på de forskellige lyde, der er i spillet.

Lydbilledet er samtidig krydret med en kraftig stemningsfyldt bas, så på lydsiden underbygges stemningen optimalt. Den indbyggede udtrækkelige mikrofon er fin og leverer også god lyd, vi har dog hørt bedre støjundertrykkelse. Acer Predator Galea 500 er et af de få headset, hvor selv jeg ikke kan klage over, at hovedbøjlen godt kunne have passet til et lidt større hoved.

Se også:  Acer ConceptD 3 Ezel [TEST]: Skabt til visuelt arbejde

Faktisk leverer den i øvrigt meget fleksible hovedbøjle og det dertil passende hovedbånd plads til selv de største hoveder. Vi er ude i, at det kan blive et problem for folk med mindre hoveder at benytte dette headset, det skyldes også en anden kvalitet ved headsettet.

Der er ikke antydning af pres på hovedet, de bløde kunstlæder ørepuder hviler blidt mod ørerne støttet af det ligeledes polstrede hovedbånd. Selv på et større hoved sidder headsettet i realiteten en anelse for løst, en form for justeringsmekanisme havde været rart. Men kan man leve med den lidt løse pasform, der trækker lidt ned, så er det et gaming-headset med smæk på oplevelsen.


Acer Predator Galea 500
4.5

Sammenfatning

Pris: 1349 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Acer
Gaming-headset
Headset

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S