Home » Stationær computer » Acer Predator G1-710 [TEST]: Kompakt gaming-computer til LAN-festen
Acer Predator G1-710 [TEST]: Kompakt gaming-computer til LAN-festen

Acer Predator G1-710 [TEST]: Kompakt gaming-computer til LAN-festen

Share

Lille og kompakt med udtalte LAN-party kvaliteter. Ydelsen er voksen i denne lille Acer Predater computer, udvidelses muligheder er dog yderst beskedne.

Acer Predator G1-170 er testens absolut mindste enhed. Det smalle kabinet fylder ikke alverden på skrivebordet, den er også som skabt til at tage med til LAN-events. Acer har løst udfordringen med størrelsen ved at eliminere strømforsyningen. Computeren forsynes i stedet af to tilsluttede eksterne strømadaptere, et til systemet, og et til grafikkortet.

I stedet for et stort kabinet, har man så udfordringen med at gemme de to store strømadaptere eller placere dem i de medfølgende holdere og dermed gøre en dyd ud af det. Man kan ikke få alt, dog understøtter denne computer Intel Core i7-processorer og Nvidia GTX1080-grafikkort.

Testeksemplaret er udstyret med en Core i5-processor og et GTX1070-grafikkort, hvilket stadig gør den til mere end en habil gamer. Utroligt nok er der også blevet plads til et optisk slim-line drev, der er monteret vertikalt på fronten. Alt plads er udnyttet maksimalt, der er simpelthen ikke noget tilovers.
Man skal således ikke have brug for at montere ekstra indstikskort, det er simpelthen ikke muligt. Der er heller ikke plads til to grafikkort, det er dog nok ikke et problem for flertallet af brugerne.

Designet er inspireret af et futuristisk panser og minder også delvist om larvefødderne på en kampvogn. Det er dynamisk og appelerer sikkert hovedsageligt til de yngre købere, selvom vi faktisk synes, det er et fikst lille kabinet med den indlagte farveskiftende LED i fronten og oplyst logo.

Trods det lille kabinet er støjniveauet ikke mærkbart højere end hos de andre deltagere, selvom den ikke er blandt de mest tyste. Fraværet af en intern strømforsyning, der bidrager til opvarmningen, hjælper her.

Læg dog også mærke til, at der i testeksemplaret er anvendt en relativt sparsommelig Core i5-processor, samt et GTX1070-grafikkort. Det mindsker varmeudviklingen og støjniveauet. På den positive front gør det også denne computer til energiduks her i testen.

Når vi taler ydelse, er Predator G1 absolut ikke en letvægter, heller ikke i den testede udgave. Der er tale om en fuldgyldig gamingcomputer i den tungere ende af skalaen. GTX1070-grafikkortet gør en virkelig god figur, selv her i den standard-clockede version.

Processoren holder ydelsen lidt tilbage, det ses tydeligst i full HD opløsning, hvor computeren halser langt efter de andre Pascal-baserede computere. Trods det klarer den overbevisende testspillene i 2560 x 1440 pixel opløsning.

Acer Predator G1-710 Produkt: Predator G1-710	 Producent: Acer

Produkt: Predator G1-710 Producent: Acer

Se også:  Acer klar med en helt ny serie af designlækre computere til de kreative


Acer Predator G1-710
  • Ydelse
  • Støj
  • Elforbrug
  • Features
  • Pris
4

Sammenfatning

Predator G1-710 beviser, at man kan skabe en meget kompakt gamingcomputer, der også klarer tungere kost. Genial til LAN-party eller den indretningsbevidste. Ikke særlig opgraderingsvenlig, man skal kende sit behov.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Acer Predator G1-710
gaming pc
stationær computer
test

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S