Home » Gaming & Konsoller » Acer Predator Cestus 500 [TEST]: Vellykket gaming-mus til god pris
Acer Predator Cestus 500 [TEST]: Vellykket gaming-mus til god pris

Acer Predator Cestus 500 [TEST]: Vellykket gaming-mus til god pris

Share

Ikke alle gamingprodukter behøver at have et ekstremt udtryk og være spækket med features, mange nok ikke bruger

Det er godt, at der findes gamingmus, hvor kvaliteten ikke lider under den billigere pris, og hvor fraværet af de vildeste features holder prisen nede på et niveau, hvor alle kan være med. Acers Cestus Predator 500 er netop sådan et eksempel.

Der er tale om en middelstor til stor USB-baseret gamingmus, der er ambidekstral, så den egner sig lige godt til såvel højre- som venstrehåndede. Det er ligeledes en mus, der fungerer glimrende som allroundmus til flere spilgenrer, den har ikke voldsom med knapper, som nogle MMO-mus har, men de otte programmérbare knapper, den har, gør et godt job.

Siderne af musen kan tages af og udskiftes med en magnetisk tommelfingerstøtte i begge sider, og det er med til at øge bekvemmeligheden ved længere tids brug.

Se også:  Duel på ergonomi: Trådløs versus kablet mus

Cestus 500 gør et godt indtryk materialemæssigt, ledningen er med flettet stof osv. Eksklusiv virker den ikke, men billig virker den så absolut heller ikke til at være. Musen ligger godt i hånden, den er af den slanke type og byder sig til for gamere, der anvender såvel grip som palm greb.

Man kan glæde sig over, at der anvendes kvalitets Omron switche, sågar i dual konfiguration, hvilket er ret specielt. Det giver dels mulighed for at justere klikmodstanden for både højre-og venstreklik på switches under musen, og så giver det en lang holdbarhed, for switchene er henholdsvis 50 millioner klik og 20 millioner klik.

Den optiske mus har en følsomhed, der går op til 7200 dpi, hvilket er mere end rigeligt. Der er tilmed som standard en smart udnyttelse af musens indbyggede RGB-lys.

Se også:  Acer Spin 3 [TEST]: Kan meget og koster ikke en bondegård

Med den dedikerede knap kan man skifte mellem seks forskellige dpi-tilstande, som alle giver sig til kende ved, at scrollhjulet lyser i en bestemt farve, når der skiftes til en ny tilstand. Musen har også fem indbyggede profiler, så man kan indrette sig efter forskellige typer spil.

Software, hvor du kan foretage ændringer, skifte farver m.m. er flot opbygget, men ikke så featurerig som hos nogle. Det fungerer dog godt, i øjeblikket er der ikke oprettet download af Predator QuaterMaster-softwaren, som den kaldes, men den findes her: http://go.acer.com/quartermaster. Alt i alt en virkelig vellykket mus til en meget fordelagtig pris.


Acer Predator Cestus 500
5

Sammenfatning

Pris: 550

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Acer
Gaming-tilbehør
gamingmus
mus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S