Home » Bærbar computer » Fuldblods Windows 8-tablet med power
Fuldblods Windows 8-tablet med power

Fuldblods Windows 8-tablet med power

Share

Det er kombinationen af lav vægt, høj ydelse og Windows 8, der gør Acer til et attraktivt køb

Det er kombinationen af indholdet, der gør Acer Iconia W700 ekstra interessant. Den har en i5-processor fra Intel (fås også i billigere variant med i3), som er den samme, man bruger i fuldblods bærbare. Desuden har den USB 3.0,

HDMI-udgang og fuld hd-skærm. Den har endda også Thunderbolt-tilslutning, så du kan tilslutte en ekstern harddisk med denne lynhurtige teknologi – men lige så vigtigt en ekstern skærm, som også kan tilsluttes via Thunderbolt.

Den trykfølsomme skærm er på 11,6” og altså lidt større end på de fleste tablets – lige nok til, at computeren egner sig som almindelig bærbar. Reelt er W700 en tablet med indbygget minitastatur, men bestykket som en ret vild bærbar. Den kan sættes op i en dock og stå på bordet, den kan foldes ud med tastaturet og bruges som en bærbar, eller du kan gå rundt med den og bruge den som en almindelig tablet. Den kører på Windows 8, som jo er helt gearet til at blive brugt med en trykfølsom skærm. Så du har et fuldblods styresystem som på en bærbar, men funktionaliteten som i en tablet.

Se også:  Vind en let og lækker bærbar med masser af power

Det unikke er W700’s power kombineret med den fine skærm og indbygget Dolby-lyd. Det betyder, at den kan bruges som en mini-underholdsningscentral – både i kombination med tv-fladskærmen hjemme, eller når du er på farten og vil se film og få lyden via hovedtelefonerne.

Naturligvis er en enhed som denne ikke det billigste, du kan komme i nærheden af. Men har du behovet, mener vi, at de små 7000 kroner (800 kroner ekstra for dock) for den kraftfulde variant med i5-processor gør den værd at overveje.

[pt id=’2027124′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”En ret kraftfuld sag men med minitastaturet er den mere en tablet end en bærbar pc.”‘]

En ret kraftfuld sag, men med minitastaturet er den mere en tablet end en bærbar pc.


Acer Iconia W700
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Acer
Acer Iconia
Windows 8

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S