Home » Stationær computer » Acer ConceptD 500 [TEST]: Nu er den stationære pc spændende igen
Acer ConceptD 500 [TEST]: Nu er den stationære pc spændende igen

Acer ConceptD 500 [TEST]: Nu er den stationære pc spændende igen

Share

Acers pc er ikke bare en kedelig klods, der skal gemmes væk under skrivebordet. I design og funktioner går den nye veje, og kræfterne er af den helt tunge kaliber

Mens pc-producenterne kæmper om at gøre deres bærbare så designlækre som muligt, er den stationære blevet forsømt. I hvert fald kontormaskinen, som typisk er en kedelig klods, man gemmer godt væk under skrivebordet. Men sådan behøver det ikke at være. Med den nye ConceptD-model demonstrerer Acer, at det kan gøres anderledes.

Nem betjening

Vi træder næppe nogen over tæerne ved at sige, at der er bejlet til Apple-folket. Det kreative folk, der sætter pris på godt design, men samtidig kræver mange computerkræfter i deres arbejde på tegnestuen eller det grafiske værksted.

ConceptD 500 er designet med hvid kurvet skal, sort kølerfront med sirligt rillet mønster og en træbeklædt top. Det er en maskine, man godt kan være bekendt at have stående fremme, og det skal man faktisk også, hvis man vil have fuldt udbytte af den. For i den ende af toppen, der vender ud mod brugeren, er en lille sektion med diverse tilslutninger.

Se også:  Vind en let og lækker bærbar med masser af power

Her er USB i både A- og C-format samt lydind- og udgang og en kortlæser. En ret perfekt placering, da man kan nå indgangene fra skrivebordsstolen og ikke behøver at kravle ned på gulvet.

Trådløs opladning

For at sætte prikken over i’et er der ved siden af denne lille sektion en plads til din smartphone med trådløs opladning. Således kan du blot lægge den dér, når den trænger til strøm.

På fronten kan du hive en holder ud til dine hovedtelefoner, så de er nemme at gribe fat i, når du skal bruge dem. Det er slet ikke dumt tænkt, og Acer skal have point for at tænke nyt, især når det rent faktisk lykkes så fint.

Se også:  Vind en let og lækker bærbar fra Acer
Skærmen er det perfekte match

Den gode stil strækker sig helt op på skrivebordet, når du supplerer med den matchende skærm, ConceptD CP3271KP. Den er skabt til at fungere perfekt med maskinen og byder på Nvidia G-Sync samt et flot og skarpt Pantone-validateret 4K-billede med professionel farvenøjagtighed.
Og så har skærmen ikke mindst en lækker fod i træ, der matcher computerens top. Et rigtig godt valg til ConceptD-computeren, hvis man kan

Enorme kræfter

ConceptD 500 er tiltænkt dem, der kræver store computerkræfter i deres arbejde. Det vil som oftest være dem, der arbejder med tunge grafiske projekter, redigerer video eller designer 3D-modeller.

TAGS
Acer
kabinet
stationær pc

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S