Acer Aspire VX-5 [TEST]: Kraftfuld ydelse for pengene

Acer Aspire VX-5 [TEST]: Kraftfuld ydelse for pengene

Share

Der er solid ydelse og god kvalitet for pengene med denne Acer Aspire VX-5, der er klædt ud som en gamingcomputer

Denne maskine kan lidt af hvert. Du kan bruge den til gaming, men det er også en solid hverdagsslider. For selvom den har røde stafferinger på den sorte overflade og røde ”udstødningsrør” til at lede varmen væk, så kan den også alt det ”kedelige”. Og så gør det jo ikke spor, at Acer Aspire VX-5 prismæssig ligger i den billigste ende i denne test.

Bedømt på den tekniske måling af hastighed er VX-5 godt nok den svageste i testen, men her er vi også oppe på et ret højt niveau, så ydelsen ligger højt i forhold til pc-markedet generelt, og hastigheden ligger ikke langt under konkurrenterne. Kun testens HP løber let fra Acer – og de øvrige for den sags skyld – og kun sat op mod denne ene konkurrent kan man i praksis mærke en forskel.

Se også:  Lenovo Yoga 920-PR 80Y7003MX [Test]: Konvertibel med klasse og power

VX-5 er særdeles fornuftigt sat sammen. Den drives af sted af en hurtig udgave af Intels mellemste processor, og et nyere GeForce grafikkort giver sammen med 8 GB hukommelse og en dobbeltdisk-kombo med 256 GB ssd og 1 TB traditionel disk en særdeles kompetent spiller. Og altså til en rigtig fin pris.

Jævn Materialekvalitet

Besparelserne viser sig i materialekvaliteten. VX-5 er konsekvent bygget af plastik, og selvom indpakningen er nydeligt udført med små riller på hele overfladen, så kan du både se og mærke, at her er ikke tale om metal. Det samme gælder, når du åbner låget og går i gang med at skrive.

Se også:  SSD - det friske pust til din computer

Håndstøtten er glat, men du hviler trods alt godt på den uden at glide for meget, når du skriver. Og vi noterer også dobbelt blæsesystem, som ikke larmer særlig meget, samt ekstrem hurtig adgang til internettet, når du åbner for computeren. Den er på næsten med det samme. Det er alt sammen detaljer, du vil sætte pris på i hverdagen.

Del denne