Home » AOD Pro » Acer Aspire TC-895 [TEST]: Økonomisk og med mange tilslutninger
Acer Aspire TC-895 [TEST]: Økonomisk og med mange tilslutninger

Acer Aspire TC-895 [TEST]: Økonomisk og med mange tilslutninger

Share

Acer har skruet en seriøs pc sammen med et stærkt grafikkort, rigeligt med tilslutninger og gode udvidelsesmuligheder på disk-siden

Acer TC-895 med tillægsbetegnelsen DG.BEZEQ.002 kommer i et kompakt minitower-kabinet, hvor det meste af pladsen er fuldt udnyttet, men der er stadig plads til to yderligere diske og et optisk drev – hvis nogen stadig kan huske, hvad man kan bruge sådan et til.

Vi er ret imponerede over, at Acer har klemt et så stærkt grafikkort som Nvidia GeForce GTX1660 Super 6 GB ind i maskinen. Dette tykke kort blokerer dog for den enlige anden PCIe-sokkel, hvad der gør det umuligt at opgradere computeren med eksempelvis et bedre lydkort eller et 2,5 GbE eller endnu hurtigere netværkskort.

Se også:  Acer CB282K [TEST]: Høj skærmkvalitet for pengene

Heldigvis er der ingen mangel på porte på fronten og bagpanelet, så vi har svært ved at forestille os situationer, hvor det vil være nødvendigt at trylle med diverse adaptere og bokse.

På fronten er der en SD-kortlæser, som kan lette livet for os med ”rigtige” kameraer, og en USB-C-port samt en USB-A 3.2-port og audiojacks. På bagpanelet er der ikke færre end seks USB-A-porte, og grafikkortet har connectors til DP-, HDMI- og sågar DVI-skærme. Hvis nogen skulle have noget så antikt som en VGA-skærm, har Acer givet dem en perfekt begrundelse for at skrotte sådan en analog oldsag.

En del opdateringer

Selv om testmaskinen kun havde nogle få måneder på bagen, bad den om et stort antal Windows-opdateringer, da vi startede den, men det meste klarede den heldigvis selv. Det krævede dog en fast musehånd at gøre maskinen begribeligt, at Dropbox, Firefox og især den insisterende Norton godt kunne parkeres i papirkurven på Skrivebordet.

Se også:  Kom godt i gang med Windows 11 på jobbet

Vores kvalitetsindtryk af den kompakte Acer TC-895 er meget positivt.

Ud over at se nydelig ud og være nem at finde plads til er maskinen meget støjsvag, og de store ventilatorer på cpu’en og gpu’en kører ved almindelig brug så langsomt, at støjspektret bliver særdeles civiliseret.


TAGS
Acer
Acer Aspire
arbejds-pc
erhverv
pc

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S