Abook M520 [TEST]: Det stilrene danske bud

Abook M520 [TEST]: Det stilrene danske bud

Share

Lav pris og fornuftig bestykning gør denne Abook til det gode
alternativ

Hvis du vil skille dig ud fra mængden, så er den danske Abook et godt bud. Her er vi uden for de internationale brands trådte stier, og du får en helt hvid overflade, som i kombination med den sorte ramme omkring skærmen og det sorte tastatur giver et, synes vi, ret flot og nærmest skandinavisk design.

Vi kunne godt ønske os bedre materialevalg med mere metal og mindre plast. Det ville give det minimalistiske design et fortjent løft, men det ville med garanti også betyde en højere pris end de 8375 kroner, du skal slippe for at få Abook M520.

Se også:  7 stærke råd før du køber en hybrid bærbar
Abook M520 er på mange måder et meget ”ærligt” produkt.

Trods prisen har denne maskine en 256 GB stor ssd-disk og endda 16 GB hukommelse. Den traditionelle harddisk er ”kun” på 500 GB, men det er godkendt til den fremkommelige pris. Den er pakket ind i god, men ikke særlig lækker plast. Overfladen er ret modstandsdygtig.

Tastaturet har god afstand mellem tasterne, men vi savner den skålform, som tasterne på mange andre bærbare computere har i dag.

Vægten er blot 1,8 kilo, hvilket kan matche den næsten 4000 kroner dyrere Dell, selvom de har nærmest identiske data. Abook er dog en centimeter tykkere, men den opleves hverken klodset eller tung – tværtimod.

Se også:  Acer Swift 5 SF5-14-52T-580N [TEST]: Testens letteste computer

Del denne