Abook 595 [TEST]: Solid underholdningsmaskine med god lyd

Abook 595 [TEST]: Solid underholdningsmaskine med god lyd

Share

Danske Abook leverer høj ydelse og har testens bedste lyd – men nogen letvægter er den ikke

Engang var der en masse danske producenter af stationære computere, og da de bærbare computere blev populære, fulgte de hjemlige brands med. Nu domineres markedet for bærbare computere af internationale giganter som HP, Lenovo, Acer, Dell, Apple og Asus. Men heldigvis kan vi stadig kippe lidt med flaget herhjemme. Med manér endda. For AV Distribution (fra midtjyske Sørvad), som blev stiftet i 1999 af brødrene Evald Nørtoft og Jens Christian Nørtoft Bækgaard, leverer en ganske imponerende række af solide maskiner – under navnet Abook.

Se også:  Guide: Få styr på det nye Windows

I denne test har vi taget model 595 med, og alt er voldsomt ved denne maskine. Den er eksakt ligeså bred som testens store HP, men er både dybere og tykkere. Den har også lidt ekstra på sidebenene, så den lander på solide 2,3 kilo.

Abook 595 er ligesom HP’s testdeltager en bærbar, som du primært skal bruge derhjemme, og her vil du glædes over dens rappe måde at håndtere selv et heftigt spil på.

Det er måske ikke en gamingmaskine, men med Core i7-processor og det ret heftige 1050Ti-grafikkort fra GeForce er du altså godt kørende til det meste. Du skal være hardcoregamer for at savne power her – og du får da ganske som hos HP solide 16 GB hukommelse. Herligt!

Se også:  Asus VivoBook X207NA-FD068T [TEST]: Byens billigste bærbare – værktøj eller legetøj?
Skærmen er skarp

Den 15,6” store skærm håndterer spillene godt, da den har en fin ro, når der er heftig action på billedet. Den står desuden skarpt, men dog lidt uden den glød, som de bedste i testen leverer.

Abook 595 har desuden et Sound Blaster Cinema 3-lydkort, hvilket betyder, at de indbygge-de højttalere får lyden spredt godt ud i rummet.

Del denne