Abonnement

Abonnenment på Alt om DATA / Alt om DATA forside

Abonnement på Datatid TechLife / Datatid TechLife forside

Mange fordele som abonnent

Et abonnement giver en række fordele. Du får dit blad bragt ud af bladkompagniet, du kan i vores VIP Arkiv gratis læse tidligere udkomne udgaver af dit eget blad og ligeledes vores søsterblad. Klik på bjælkerne herunder for at købe et abonnement til dig selv, eller måske det var en god idé at give et abonnement som gave.

Adgang til VIP Arkiv

Som abonnent har du adgang til tidligere udgivelser af dit eget magasin og vores søstermagasin. I arkivet kan du søge efter tidligere artikler, test og meget andet. Læs mere om VIP Arkivet her.

Sådan fungerer dit abonnement:

Som abonnent modtager du dit blad i løbende abonnement senest på udgivelsesdagen. Du kan når som helst opsige dit abonnement ved udløb. Opsigelse kan gøres via telefonen eller på www.mitabonnement.dk. Opsigelser og ændringer skal altid ske senest 5 dage efter modtagelsen af indbetalingskortet for at få virkning på næste udgivelse. Udmeldelse, adresseændringer m.m. modtaget senere vil først få virkning fra næste blad. Manglende betaling, returnering af blade eller nægtet modtagelse af blade fritager ikke for betaling af allerede udsendte blade. Ved udsendelse af rykkerskrivelse vil der blive pålagt rykkergebyr.

Opgørelse af din konto: Hvis der på dit indbetalingskort er medtaget et skyldigt beløb, som du har betalt, skyldes det, at din indbetaling har krydset denne opkrævning. Vi holder styr på dine indbetalinger, så du vil aldrig komme til at betale for det samme blad 2 gange.

Køb et abonnement på vore magasiner her:

Alt om DATA

Abonnementsservice

På kundeservice portalen www.mitabonnement.dk, kan du ordne de fleste ting vedrørende dit abonnement. Du er også velkommen til at ringe til os

Læs mere her om, hvorledes dit abonnement fungerer.

Åbningstider:
Mandag-torsdag. kl. 12.00-16.00 og Fredag kl. 12.00-15.30
E-mail: kundeservice@altomdata.dk telefon: 70 22 26 58

Datatid TechLife

Abonnementsservice

På kundeservice portalen www.mitabonnement.dk, kan du ordne de fleste ting vedrørende dit abonnement. Du er også velkommen til at ringe til os

Læs mere her om, hvorledes dit abonnement fungerer.

Åbningstider:
Mandag-torsdag. kl. 12.00-16.00 og Fredag kl. 12.00-15.30
E-mail: kundeservice@datatid.dk – Telefon: 70 22 26 13


Tips til de digitale udgaver af vore magasiner

Apple bladkiosk

Alt om DATA og Datatid TechLife hos Apple

PixelMags generelle tip foreslår, at magasinet slettes fra appen Bladkiosk. Det gøres på samme måde, som var det en app, der skulle slettes.
På Bladkiosken reol skal du trykke og holde på magasinet, så det begynder at sitre, tryk derefter på det lille kryds for at slette magasinet, tryk på knappen Butik i højre hjørne af reolen for at søge/genfinde magasinet i appstore, herfra hentes Alt om DATA / Datatid TechLife på ny. Når Alt om DATA / Datatid TechLife startes igen kan magasinerne gendannes ved at trykke på de små prikker oppe i højre hjørne og vælge Subscription samt Restore Subscription.

Hos Pixelmags kan der findes yderligere assistance. Dette foregår på engelsk.

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S