Home » Hardware » Årets EISA-vindere er kåret! Her er verdens bedste tech-produkter
Årets EISA-vindere er kåret! Her er verdens bedste tech-produkter

Årets EISA-vindere er kåret! Her er verdens bedste tech-produkter

Share

Ikke mindre end 78 priser er uddelt til lige så mange vindere inden for audio, video, tv, foto, bilelektronik og mobile enheder. Her løfter vi sløret for årets EISA Awards. 12 af vinderne er udvalgt af os her hos AOD, der som det eneste danske medie er medlem af juryen

I 2019 satte EISA (Expert Imaging og Sound Association), hvor AOD er eksklusivt medlem for Danmark, en imponerende rekord: Hele 78 af de eftertragtede Awards blev uddelt til lige så mange vindere inden for audio, video, tv, foto, bilelektronik og mobile enheder.

Til trods for den globale coronakrise er det i år lykkedes EISA at gentage succesen. I denne artikel præsenterer vi med billeder og tekst de 12 vindere, som AOD har haft direkte indflydelse på i kraft af vores medlemskab af EISAs Mobile Devices Expert Group. Desuden publicerer vi de 66 vindere i de øvrige fem produktkategorier. Her kan der være inspiration at hente, hvis du er i markedet for større tv-oplevelser, bedre audioudstyr, et rigtigt kamera, der tager skarpere billeder end din smartphone, federe lyd til bilen – eller noget helt syvende på elektronik- og it-fronten.

Aflysningernes år

Ligesom stort set alle andre virksomheder og personer har EISA været nødt til at ændre 2020-planer og rutiner. Vi skulle have holdt vores Global Press Convention i april og overværet stribevis af teknologi- og produktpræsentationer. I juni skulle repræsentanter for alle 62 medlemsmagasiner og websites fra 29 lande have mødtes for at kåre årets vindere. Og i september skulle de 78 Award-trofæer have været overrakt til vinderne i forbindelse med IFA-udstillingen i Berlin.

Disse tre EISA-events har vi måttet aflyse. I stedet har vi kommunikeret via tonsvis af e-mail og set hinanden på videokonferencer, og det samme har mange af de vindende firmaer gjort. Totalt set har vi sparet meget tid på denne måde, og vi er sluppet for udgifter til rejser og hoteller, men selvfølgelig har vi savnet samværet med venner og kontakter. Hovedsagen er, at ”Operation EISA 2020-2021” er lykkedes. Det har trukket tænder ud på mange i EISA, især vores ledelse, som reelt har været i flere måneders karantæne ved deres computere og telefoner for at få alle brikkerne i puslespillet til at falde på plads.

Hvad angår IFA, bliver eventen gennemført i år, men i en stærkt amputeret form, hvor kun udvalgte fagfolk og tech-magasiner, heriblandt AOD, får adgang. CES i Las Vegas slås med endnu større udfordringer. Udstillingen i januar 2021, som skulle have tiltrukket et 6-cifret antal gæster fra hele verden, bliver reduceret til et rent online-show.

Til lykke til vinderne

Vi slutter med at gratulere vinderne af årets EISA Awards. Så kan vi også benytte lejligheden til at nævne de tre danske pristagere. Ud over DALI, hvis lækre IO-6 hovedtelefon vi har været med til at kåre, har System Audios Legend 5 Silverback fået et EISA-trofæ – firmaets første – som EISA Wireless Loudspeaker, og Bang & Olufsen kan glæde sig over lidt medgang med et EISA Premium Soundbar-trofæ for Beosound Stage.

EISA-jurymedlemmerne og deres omkring 150 gæster fra prisvindende firmaer ved sidste års gallaevent på Berlins ikoniske Bristol-hotel. AODs repræsentant holder sig i baggrunden og er markeret med en hvid ring.

EISA-jurymedlemmerne og deres omkring 150 gæster fra prisvindende firmaer ved sidste års gallaevent på Berlins ikoniske Bristol-hotel. AODs repræsentant holder sig i baggrunden og er markeret med en hvid ring.

Se EISA-vinderne på de næste sider …

TAGS
award
EISA

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S