Home » Hardware » Årets EISA-vindere er fundet: Verdens bedste tech-nyheder
Årets EISA-vindere er fundet: Verdens bedste tech-nyheder

Årets EISA-vindere er fundet: Verdens bedste tech-nyheder

Share
EISA NOISE-CANCELLING HEADPHONES 2018-2019
AKG N700NC

AKG’s N700NC hovedtelefon hæver trådløs teknologi og adaptiv støjreduktion (ANC) til nye højder og lyder mindst lige så godt, som den ser ud. De store ørepuder af hukommelsesskum sikrer, at brugeren kan lytte komfortabelt under selv de længste flyvninger – og frit kan vælge mellem at fordybe sig totalt i musikken eller med et tryk på en knap være tilgængelig for chat eller annonceringer. De trådløse indstillinger styres nemt ved hjælp af AKG Headphones App, mens højkapacitetsbatteriet tilbyder 20 timers trådløs lytning med Bluetooth og ANC eller 36 timer kablet brug med ANC til langdistanceflyvninger. Det sammen-foldelige design med blødt, aftageligt stofkabel, enknaps-fjernbetjening og en kompakt taske gør N700NC til en ideel rejseledsager.

___________________________________________________________________
EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE LOUDSPEAKER 2018-2019
LG XBOOM AI ThinQ WK7

Det er skønt at have Google Assistant til at besvare spørgsmål, indstille en alarm, dæmpe lyset eller spille musik. Men hidtil har højttalere med denne smarte AI-teknologi indbygget sjældent kunnet gengive lyd i høj kvalitet. Før nu, da LG XBOOM AI ThinQ WK7 skriver et nyt kapitel i bogen om AI-højttalere. WK7 er resultatet af et partnerskab med audiospecialisten Meridian, og det står klart fra den første tone, højttaleren spiller. Klare stemmer, ren diskant og en overraskende kraftfuld bas betyder, at du kan placere denne sorte cylindriske højttaler i et hjørne, hvorfra den vil fylde rummet med stærk lyd. Tilslut din smartphone eller anden smarte enhed via Bluetooth eller Wi-Fi og sig blot “Hej Google” for at starte løjerne.

Se også:  Huawei lancerer ny smartphone med Google-apps og Android

___________________________________________________________________
EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019
iFi Audio xDSD

Med så mange mobile audioprodukter på markedet, skal iFi Audio’s nye xDSD være noget helt særligt for at klare sig – og det gør den med glans. Denne batteridrevne DAC/hovedtelefonforstærker med USB-opladning gør din smartphone, notebook eller bærbare afspiller til et særdeles velspillende musikcenter. Hemmeligheden bag denne succes er kombinationen af et superlet magnesiumhus, praktiske S/PDIF- og USB-A-indgange, en PCM/DSD-kompatibel DAC og et hårdtslående analogt udgangstrin, som er langt mere kraftfuldt end tidligere. Med omskiftelig digital filtrering kan du vælge mellem den jævneste frekvensbalance og de hurtigste transienter. iFi Audio’s xDSD er ikke billig, men den udstråler kvalitet og er perfekt til musiknydelse på farten.

Se også:  Nu kommer esport til mobilen

TAGS
EISA
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S