Home » Hardware » Årets EISA-vindere er fundet: Verdens bedste tech-nyheder
Årets EISA-vindere er fundet: Verdens bedste tech-nyheder

Årets EISA-vindere er fundet: Verdens bedste tech-nyheder

Share
EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2018-2019
Pioneer XDP-02U

Pioneer XDP-02U, som er en af ​​de første personlige musikafspillere til entusiaster i prisklassen under 400 euro, kommer med en touchskærm i et praktisk designet hus, der kan fås i hvid, blå eller pink finish. Den er udstyret med 16 GB indbygget hukommelse, som kan udvides med 512 GB via to microSD-kortholdere, og en kraftig forstærker på 300 mW, der kan trække selv de mest krævende hovedtelefoner via en balanceret eller single-ended udgang. Musik kan streames via Wi-Fi eller Bluetooth, batteriet varer i omkring 15 timer, og afspilleren er kompatibel med musikfiler op til 192 kHz/32-bit. Lyden udmærker sig ved fremragende mikrodynamik, og gengivelsen kan nemt fintrimmes med den indbyggede 10-bånds equalizer.

Se også:  Apple udskyder iPhone-lancering på ubestemt tid

___________________________________________________________________
EISA WIRELESS IN-EAR HEADPHONES 2018-2019
JBL Endurance DIVE

Der er masser af trådløse øretelefoner på markedet, men hvor mange kan du svømme med? JBL’s Endurance DIVE er ikke blot vandtætte med en IPX7-certificering. TwistLock-teknologien sikrer, at ørepropperne forbliver på plads, uanset hvor langt du løber, hvor højt du hopper, eller hvor hurtigt du svømmer. Brug Bluetooth til at forbinde Endurance DIVE med din smartphone, eller hvis du vil rejse let, kan den indbyggede 1 GB-hukommelse lagre op til 200 sange. Op til 8 timers brug fra en enkelt opladning – eller en time fra en hurtig 10-minutters top-up – fuldender disse perfekte øretelefoner til selv de mest ekstreme situationer.

Se også:  Huawei kommer med ny smartphone til danskerne i morgen

___________________________________________________________________
EISA MOBILE LOUDSPEAKER 2018-2019
JBL Xtreme 2

JBL, som er kendt for stærke statements, viderefører tidens trend med den nye Xtreme 2 mobile højttaler. Inde i det robuste kabinet er der et batteri på 10.000 mAh, der kan levere op til 15 timers musik, mens IPX7 (vandtæt) certificeringen sikrer, at den er perfekt til at sætte gang i festen på stranden eller ved poolen. Storslået lyd er en selvfølge – de to stærke subwoofere sørger for en fremragende bas, og JBL Connect er klar til Bluetooth-synkronisering med andre JBL-højttalere på få sekunder. Med en klippefast metalbase og en uundværlig flaskeåbner på bæreremmen kan Xtreme 2 holde musikken kørende længe og hårdt gennem natten.

TAGS
EISA
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S