Home » Hardware » Årets EISA-vindere er fundet: Verdens 78 bedste tech-nyheder
Årets EISA-vindere er fundet: Verdens 78 bedste tech-nyheder

Årets EISA-vindere er fundet: Verdens 78 bedste tech-nyheder

Share

EISA (Expert Imaging og Sound Association), hvor Datatid TechLife er eksklusivt medlem for Danmark, vokser på alle leder med flere magasiner på flere kontinenter og flere prisvindende produkter end nogensinde. I år bliver der uddelt hele 78 ”Oscars” til lige så mange vindere inden for audio, video, tv, foto, bilelektronik og mobile enheder

Læsere med falkeblik har måske allerede bemærket det: EISA har i relativ ubemærkethed fået et nyt navn, idet E’et ikke længere står for ”European”, men ”Expert”. Den revitaliserede, snart 40 år unge organisation omfatter nu også specialmagasiner på de nordamerikanske, asiatiske, indiske og australske kontinenter, og deres fællesnævner – ligesom hos os fra den gamle verden – er ekspertise på deres respektive områder.

Datatid TechLife er Danmarks repræsentant i EISA, og organisatorisk tilhører vi Mobile Devices-ekspertgruppen, som i år er vokset til 12 medlemmer. Vi beskæftiger os hovedsagelig med mobiltelefoner og andre bærbare produkter, blandt andet hovedtelefoner og trådløse højttalere. Og i år er vi kørt helt frem på beatet ved at indføre en EISA Electric Vehicle-kategori og kåre det lækre – men desværre for hurtige til danske færdselsregler – Xiaomi Mi Electric Scooter Pro elløbehjul som vinder.

Se også:  Årets EISA-vindere er kåret! Her er verdens bedste tech-produkter
Signalement af en vinder

Der står i EISA’s vedtægter, at for at et produkt kan vinde en EISA Award, skal det udmærke sig ved avanceret teknologi, praktisk udstyr, godt design og brugervenlig betjening plus et attraktivt forhold mellem ydelse og pris. Og ikke nok med det. De nævnte egenskaber skal være bekræftet ved praktiske test, som er udført af mindst fem medlemsmagasiner. Herved adskiller EISA Awards sig fra adskillige lokale og internationale priser – ingen nævnt, ingen glemt. Ligesom folkene bag filmverdenens ”Oscars” arbejder EISA med nomineringer.

I begyndelsen af juni skal ekspertgruppe-medlemmerne nominere de produkter, som de hver især finder værdige til en pris. For at enhver af os kan få lov til at foretage denne nominering af et produkt, skal vi have haft det i hånden, dannet os et indtryk af det og vurderet dets kvaliteter, så vi kan skrive en test af det – hvis vi ikke allerede har gjort det. I modsætning til ved Oscar-uddelingerne, er det top secret, hvilke produkter der har været EISA-nomineret. Vi følger dette princip, fordi vi ønsker at fokusere på vinderne – ikke hvem der har været lige ved og næsten.

Se også:  Årets bedste: Her er de fedeste produkter fra 2019

I slutningen af juni mødes samtlige EISA-medlemmer, og så beslutter de enkelte ekspertgrupper, hvilke produkter der skal være deres vindere. Med nogle produkter går det nemt, og i andre tilfælde kan det tage længere tid at blive enige, men det lykkes altid. Når du ser et EISA Best Product-logo ved et produkt, kan du være sikker på, at udmærkelsen er baseret på en professionel vurdering hos et flertal i en ekspertgruppe.

Fra 15. august har EISA-magasiner og vindere måttet offentliggøre deres priser, og på IFA-messens åbningsdag, i år fredag den 6. september, mødes et par hundrede mennesker til den officielle prisoverrækkelse på et af de mest traditionsrige hoteller i Berlin. En cirkel er sluttet, og nedtællingen til næste års EISA Awards er begyndt.

1 2 3 4 5Næste

TAGS
årets bedste
award
EISA
tech
testvinder

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S