Home » Hardware » Her er årets bedste produkter
Her er årets bedste produkter

Her er årets bedste produkter

Share
Årets bedste tablets

Noget af markedet for tablets er blevet slugt af de mange 2 i 1-computere, der vælter frem på markedet, men den lille bærbare tablet har stadig sine tilhængere. Den er kompakt, ret hurtig og oplagt at tage med på møder – plus god til at underholde børn på tog- eller bilturen.

Anbefaler: Apple iPad Pro 10,5” , 4.5/5 stjerner
Bedste køb: Asus ZenPad 3S 10 Z500KL , 4/5 stjerner
Testvinder: Samsung Galaxy Tab S3, 4.5/5 stjerner

Testvinder: Lenovo Tab 3 Pro
Lenovo Tab 3 Pro

Lenovo Tab 3 Pro

4/5 stjerner

Denne tablet fra Lenovo er lidt ud over det sædvanlige. Den ser stilig ud og har en indbygget stander, men der er tale om noget så sjældent som en tablet med indbygget projektor, der kan projicere et billede på op til 70″ på din væg! Som tablet derhjemme til alle formål – og ikke mindst underholdning – er Lenovo Tab 3 Pro efter vores opfattelse genial. Læg dertil den kvikke ydelse og godkendte pris, og vi har et sikkert hit!

Se også:  Vinderne i Årets Bedste konkurrencen er trukket
Årets bedste printer

Man skulle tro, at den digitale tidsalder havde medført, at printeren var en saga blot. Der bliver dog stadig printet flittigt både i virksomheder og i hjemmene. Printerne er samtidig faldet drastisk i pris, og de mange 3 i 1-printere gør det nemt hurtigt at scanne, kopiere og udskrive indhold. Også nye printer-typer som fotoprintere er blevet almindelige i takt med, at vi har flere og flere af hverdagens fotos digitalt (or eksempel på smartphones).

Det er også blevet nemt trådløst at printe fra smartphones, tablets og computere, så vi ikke skal bøvle med ledninger. Og så må vi heller ikke glemme, at 3D-printere også er ved at dukke op på forbrugermarkedet.

Testvinder: Brother MFC-J6930DW
Brother MFC-J6930DW

Brother MFC-J6930DW

4.5/5 stjerner

Der findes masser af alt i en- printere på markedet, men Brother MFC-J6930DW kan scanne, kopiere, faxe og printe i både A4 og A3. Det er også en alt i en-printer, der kan klare lidt af hvert. Den har to papirskuffer med plads til hver 250 ark og bagpå en 100-arks fleksibel bakke til enten A4- eller A3-format samt automatisk arkføder. Dette gør papirhåndteringen meget mere fleksibel, så der er mulighed for at kunne printe i såvel A4- som A3-format uden at skulle skifte papir, da de to formater kan placeres i hver sin skuffe. Printkvaliteten hos Brother MFC-J6930DW er bestemt også mere end i orden, og derudover er printeren sær- deles støjsvag.

Anbefaler: Brother MFC-J5330DW
Anbefaler: Epson ET-7700 
Anbefaler: Epson Expression Photo XP-960  
Testvinder: Epson WorkForce WF-7620DTWF
Anbefaler: HP Sprocket 

Anbefaler: Epson WorkForce Pro WF-4740DWF
Epson WorkForce Pro WF-4740DWF

Epson WorkForce Pro WF-4740DWF

4.5/5 stjerner

Til hjemmekontoret eller andre små steder er det praktisk med en kompakt printer, og Epson WorkForce Pro WF-4740DWF overbeviste os på både design og funktionaliteter. Det resulterede i følgende lovprisning: “Uden at fylde særlig meget leverer printeren alt, hvad man kan drømme om af funktioner til print, scan, kopi og fax i det lille kontor. Den udskriver endda imponerende hurtigt i skarp kvalitet med stærke farver.«” Derudover er den både økonomisk og pålidelig i drift.

Vidste du det ...printere
Det var det japanske firma Epson, der dengang under navnet Shinshu Seiki Co skabte den første elektroniske printer ved navn EP-101. Printeren kom på markedet i 1968. Det var en ganske lille sag. Den målte kun 164 x 102 x 135 mm og vejede 2,5 kg.
Årets bedste smarture/ Wearables

Teknologi, man kan iklæde sig, er endelig ved at tage fart, og især er der kommet godt gang i salget af smart-ure. Der findes forskellige varianter alt efter, om du gerne vil have et ur, der rent faktisk ligner et gammeldags ur med visere (også kaldet hybrid-ur), et ur der via en skærm kan vise beskeder m.m. eller bare vil have et smart-armbånd, der kan måle dine bevægelser og give besked om alt, hvad der sker på din tilkoblede smartphone.

Se også:  Årets EISA-vindere er fundet: Verdens 78 bedste tech-nyheder

Anbefaler: Withings Steel HR , 4/5 stjerner
Bedste køb: Samsung Gear S3 Classic ,  4/5 stjerner

Testvinder: Tag Heuer Connected Modular 45
Tag Heuer  Connected  Modular 45

Tag Heuer Connected Modular 45

4/5 stjerner

Nu er luksusuret blevet smart. Hvis din tegnebog er for tung, kan du lette den ved at købe Tag Heuer Connected Modular 45. Det er et af de mest overbevisende set-ups, vi har set, selvom Android Wear stort set fungerer, som det er. Med GPS får uret endda også fitness-point.

TAGS
årets bedste
bedste produkter
datatid anbefaler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S