Log på e-Boks med dit fingeraftryk

Log på e-Boks med dit fingeraftryk

Share

Brugere med iPhone 5S eller nyere kan nu slippe for at taste CPR-nummer og adgangskode, når der skal læses dokumenter i e-Boks. En ny udgave af appen, som bruges af flere millioner danskere, giver mulighed for at logge på den digitale postboks kun ved hjælp af fingeraftryk. Ud over Touch ID-login byder opdateringen på lang række nye funktioner og nemmere søgning.

Et enkelt tryk med fingeren er nok, når du fremover skal åbne e-Boks på mobilen og se din seneste lønseddel, synsindkaldelsen eller bankpapirerne. Den nye udgave af e-Boks-appen, som er i dag, er den mest gennemgribende opdatering siden appen første gang blev lanceret i 2011. Foruden muligheden for login med fingeraftryk får brugerne nu bl.a. hurtigere arkiveringsmuligheder med swipe-funktioner og nemmere adgang til dokumenter via 3D Touch (kræver iPhone 6S). Derudover kommer appen med et helt nyt design.

“Vores app er downloadet mere end tre millioner gange, og der bliver logget på mere end seks millioner gange hver eneste måned. Så det er en forbedring, der kommer til at lette adgangen for rigtig mange brugere. Vi kan se, at brugen af e-Boks rykker mere og mere over på app frem for almindelig pc-brug, og derfor har vi lagt os i selen for at skabe en brugervenlig og intuitiv app, uden at vi går på kompromis med sikkerheden”, fortæller Product Manager Claus Bessermann fra e-Boks.

Se også:  Lenovo og Intel leverer enklere og mere sikker online identitetsbekræftelse

Gem dit eksamensbevis

Del denne