Home » Wearable » 8 superlækre smarture til alle behov – billeder og fakta
8 superlækre smarture til alle behov – billeder og fakta

8 superlækre smarture til alle behov – billeder og fakta

Share

Kom i byen

Montblanc Summit 2+

Montblanc tager markedet for luksusure med storm. Det er et mærke med et supersmart smartur-program, der måske kræver et mindre banklån, hvis du bare må købe et Montblanc-ur.

Vores favorit i denne serie er Montblanc Summit 2+, som tilfører det ellers folkelige Android Wear OS-system et strejf at overklasse. Dette smartur i klassisk design har så meget schweizisk urmagerdesign, at du ikke bliver til grin, hvis du forveksler det med et analogt ur.

Det er heller ikke kun en distanceblænder, men kan faktisk en del ting. Da uret selv kan komme på mobilnettet, kan du foretage telefonopkald, svare på beskeder og endda streame musik uden at skulle have din mobiltelefon med dig.

Se også:  007’s ikoniske ure

Pris: 9170 kr.

Skagen Falster 6

Danske Skagen er en stilfuld producent af traditionelle ure med et minimalistisk og genkendeligt urdesign, men gør sig også i lidt smartere ure. Den seneste og måske bedste model fra dette mærke er Falster Gen 6.

Her finder du et klassisk slankt design sammen med en superhøjopløselig Amoled-skærm, som har en imponerende 416 x 416 pixel-tæthed. Af den grund kan skærmen gengive et traditionelt urdesign på en ret realistisk måde.

Uret tilbyder en række typiske smartur-funktioner som aktivitets- og søvnregistrering samt musikstyring. Det kan også markedsføre sig på dobbelt opladningshastighed i forhold til tidligere modeller, og det når 80 procents opladning på blot 30 minutter.

Se også:  Lækker teknik: Samsung Galaxy Watch Active2 40mm

Pris: 2600 kr.

TAGS
smartur
Ur
Wearable

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S