Home » Wearable » 8 superlækre smarture til alle behov – billeder og fakta
8 superlækre smarture til alle behov – billeder og fakta

8 superlækre smarture til alle behov – billeder og fakta

Share

Kom i skoven

Polar Grit X Pro

Dette ur, Grit X Pro fra Polar, elsker skidt og møg. Det er kort sagt rettet mod alle, som elsker at komme ud i det fri uanset vejrforhold og landskabets karakter. Hvis du konkurrerer inden for discipliner som triatlon, ultramarathon eller svømmer i åbent vand, så kan det her være dit ur.

Uret er slankt og “blødt”, selvom det er robust og holdbart nok til stort set ethvert eventyr. Det kan bryste sig af holdbarhed på militærniveau med safirglas, kompas og højdesensorer til supernøjagtig sporing samt Polars smarte brændstofassistent.

Den giver dig mulighed for at styre dit fysiske energiniveau med rettidige påmindelser om at rehydrere og indtage kulhydrater på optimale tidspunkter baseret på aktivitets-historik, varighed og aktuelle pulsdata.

Se også:  Lækker teknik: Samsung Galaxy Watch Active2 40mm

Pris: 3800 kr.

Garmin Fenix 7

Fenix 7 er ganske enkelt ubesejret på markedet for adventure-ure. Det er bestemt ikke nogen billig fornøjelse, men til gengæld får du så en masse funktionalitet. Urkassen gemmer på tonsvis af sundheds-, fitness- og sportsfunktioner – såsom Vo2 max- og Pulse Ox-sensorer, højdemålere og barometre til henholdsvis højde og vejr for blot at nævne nogle få af de mange fine features.

Batterilevetiden er også i en klasse for sig med op til 57 timers levetid pr. opladning. Og hvis du går efter den endnu dyrere Solar-version af uret, forlænges batteritiden til hele 73 timer. Det er et af de bedste ure til langvarige udfordringer i den rå natur og et godt valg, hvis din fritid
er fyldt med trekking.

Se også:  007’s ikoniske ure

Pris: 6000 kr.

TAGS
smartur
Ur
Wearable

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S