Home » Wearable » 8 superlækre smarture til alle behov – billeder og fakta
8 superlækre smarture til alle behov – billeder og fakta

8 superlækre smarture til alle behov – billeder og fakta

Share

Aldrig har der været så mange forskellige smarture at vælge imellem som nu. Der er et ur til alle behov. Se blot disse otte vidundere

Kom omkring

Apple Watch Series 7

Apple Watch betragtes som et af de bedste smarture overhovedet, stadig nok markedets trendsætter. Det har måske ikke de omfattende fitness-egenskaber, du ville finde i et Garmin, men det gør næsten alt, hvad du har brug for, når du er på farten.

Det første Apple Watch kom i 2015, ældre er det ikke. Men det har allerede været igennem en række generationsskift og er i dag et vellykket allround-ur – med for eksempel GPS-navigation, mobilforbindelse, en altid tændt skærm og falddetektering.

Se også:  Garmin Fenix 7x Sapphire [TEST]: Det bedste ur der kan følge din træning

Den seneste Series 7 er endnu slankere, har større skærm plus nye hurtigopladningsmuligheder. Men husk: Du skal have en Apple-smartphone for at kunne bruge uret ordentligt.

Pris: 3000 kr.

Samsung Galaxy Watch 4

Hvis der er én ting, som Samsung har forstand på, så er det, hvordan man laver et optimalt Android-smartur. Det koreanske firmas seneste model, Galaxy Watch 4, er lige så imponerende som forgængerne – eller faktisk endnu bedre.

Det har en Super Amoled-urskive med højere opløsning, og som spænder over 1,2 tommer, hvor du finder en virtuel roterende kant, som giver mulighed for nem navigation på farten.

Funktionsmæssigt er der nogle nye og forbedrede sundhedsmålinger, registrering af din søvn samt fitness-funktioner, herunder et nyt værktøj til beregning af kroppens fedtprocent. Naturligvis er der også GPS og pulsmåling. Og vores yndlingsting? Det er behageligt at have på hele døgnet, også når du sover om natten.

Se også:  Apple klar med hårdført ur til sport og eventyr: Her er Apple Watch Ultra

Pris: 2700 kr.

1 2 3 4Næste

TAGS
smartur
Ur
Wearable

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S