8 nyttige Google Chrome tips

8 nyttige Google Chrome tips

Share

Gør din hverdag nemmere med disse 8 tips og tricks til Google Chrome 

Bruger du Chrome i timevis hver eneste dag enten på arbejdet eller privat, kan du ikke undvære disse smarte tips og tricks til den populære browser.

IT-Sikkerhedsekspert Janus R. Nielsen fra it-firmaet www.anytech365.com giver her et bud på 8 simple og effektive tips, der lader dig surfe hurtigere og mere effektivt.

1. Boost dine Google-søgninger

Hvis du vil spare tid, når du søger på nettet, kan du afgrænse dine Google-søgninger til et specifikt domæne ved at skrive ”site:domæne.dk”. Leder du efter en bestemt artikel eller et emne, fx om Elgiganten har tilbud på en iPad Air 2, kan du indtaste denne sætning i adressefeltet: site:elgiganten.dk + iPad Air 2.

Se også:  QUIZ: Hvad har Google brugt sine penge på?

2. Gem alle åbne faner i en mappe

Et nyttigt trick til dig der har flere forskellige faner åbne samtidig, hvor du ønsker at gemme alle sammen, så du nemt og hurtigt kan fortsætte hvor du slap. Tryk på Ctrl + Shift + D (Cmd + Shift + D hvis du har en Mac). Her gemmer du alle de åbne faner som et bogmærke i en mappe. Når du så er klar til at åbne dem igen, højreklikker du på mappen og trykker på ”Åbn alle bogmærker i nyt vindue”.

3. Smarte genveje

Del denne