Home » Andet » 8 apps der holder dig i gang
8 apps der holder dig i gang

8 apps der holder dig i gang

Share

Lad disse apps hjælpe dig til en fysisk og mentalt sund livsstil, hvad enten du er til lange løbeture eller trænger til et par gode afslapningsøvelser

Med bare syv minutters morgentræning, hvor du gennemfører 12 øvelser, vil du tydeligt kunne mærke, at du får brugt alle dine muskler. Det er som morgengymnastikken i gamle dage – næsten – for guiden kommer ikke længere fra radioen, men fra din smartphone.

[pt id=’2032734′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta: 7 Minute Workout Challenge koster 13 kroner. Fås til mobile enheder med iOS.

Til løb er Endomondo et must. Appen giver overblik over dine tider og kilometerantallet, og det bedste er, at der følger et stort heppekor af andre løbere med, der kan give dig motiverende beskeder i øret, mens du løber. Du kan også dele dine resultater med vennerne.

[pt id=’2032735′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta: Endomondo er gratis. Fås til mobile enheder med iOS, Android eller Windows.

Denne app tilpasser træningen ud fra din nuværende form og lægger et personligt program for dig. Efter kun seks uger skal du kunne udføre 200 mavebøjninger. Og du skal ikke bruge mere end en halv time om ugen på at nå dit mål, lover den.

[pt id=’2032736′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta: Two hundred sit ups koster 13 kroner. Fås til mobile enheder med iOS eller Android.

Se også:  Oclean X Pro Elite [TEST]: Techsmart tandbørste giver bedre bisser

Med yoga kommer du ud i hver en afkrog af kroppen. Både i sindet og i musklerne – er tanken bag denne kombination af åndelighed og gymnastik. Appen indeholder alt, hvad yoga er: opvarmning, yogastillinger og meditation. Du skal bare have lidt gulvplads og ro omkring dig. Selvom yoga er en stille form for motion, vil du kunne mærke en forskel i kroppen efter træningen.

[pt id=’2032737′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta: Yoga Trainer Lite er gratis (findes i en udvidet udgave, der ikke er gratis). Fås til mobile enheder med iOS eller Android.

Her er en app til alle os, der sidder meget ned, når vi er på arbejde.
Appen er udviklet af den statslige organisation Videncenter for Arbejdsmiljø og er en samling af god viden om kroppen og lette øvelser til dig og din kollega på kontoret. Du skal bruge en makker og en fitnesselastik, og så er det ellers bare om at komme i gang med at hjælpe hinanden til et bedre velvære.

[pt id=’2032738′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta: Job&Krop er gratis. Fås til mobile enheder med iOS eller Android.

Hvis du ikke kan eller vil løbe, så er powerwalk måske noget for dig. Med MapMyWalk kan du både se, hvor langt du har gået, tælle hvor mange kalorier du har forbrændt, tjekke dine tider og meget mere. Med denne app kan du også indgå i fællesskab, som du kan dele dine bedrifter med. Det bedste af det hele er, at I også kan heppe på hinanden og øge motivationen.

[pt id=’2032739′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta: MapMyWalk er gratis. Fås til mobile enheder med iOS eller Android.

Se også:  OnePlus Nord 2 5G er landet – her er alt du skal vide

Hjernen skal også holdes i gang. Det kan du gøre med appen Brain Exercise with Dr. Kawashima, som er små hjerneøvelser, der fungerer som gymnastik for hjernen. Du kan følge dine fremskridt og se, hvilken del af hjernen, du bruger til de forskellige opgaver.

[pt id=’2032740′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta: Brain Exercise With Dr. Kawashima er gratis (Findes i en betalingsversion med lidt flere opgaver). Fås til mobile enheder med iOS.

Et godt liv er et liv i balance. Føler du dig stresset, eller har du svært ved at gennemføre det rygestop, du lovede dig selv forrige år? Med hypnose-appen kan du lytte til en beroligende hypnotisør, der taler dig helt ned i tempo eller ind i et succesrigt rygestop. Det er også muligt at tilkøbe musiknumre, der virker afslappende og skærper din bevidsthed.

[pt id=’2032741′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta: Hypnose er gratis (mulighed for forskellige tilkøb). Fås til mobile enheder med iOS eller Android.


TAGS
apps
fitness
smartphone
sundhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S