Home » Styresystem » 77 fif der gør din pc bedre
77 fif der gør din pc bedre

77 fif der gør din pc bedre

Share

52 Opret din egen genvej
Du kan lave brugerdefinerede tastaturgenveje for at starte dine yndlingsprogrammer. Højreklik på en programgenvej, og gå til fanen Egenskaber > Genvej. Vælg feltet ”Genvejstast” og tryk på tastatur-kombinationen, du vil bruge, før du klikker på knappen ”OK”.

53 Reparer en problematisk pc
Problemer kan opstå fra tid til anden, og du vil måske gerne genstarte i en af Windows’ fejlfindingsmodus. Du gør det manuelt ved at holde Skift-tasten, mens du klikker på Start > Tænd/sluk > Genstart for at åbne skærmen ”Avanceret startindstillinger”. Her finder du en række muligheder. Vil du ind i fejlsikret tilstand, vælger du Fejlfinding > Avancerede indstillinger > Startind-stillinger. Klik på ”Genstart”, og vælg relevant tilstand. 4 er for fejlsikret tilstand alene, 5 er for fejlsikret tilstand med netværk.

54 Fastgør faner i Edge
En af Edges enkle, men smarte funktioner er at fastgøre faner og dermed spare plads på fanebladet. Højreklik på en åben fane, og vælg ”Fastgør” for at gøre det. Klik igen og vælg ”Frigør” for at udvide fanen igen.

Se også:  Guide: Log nemmere ind på Windows 10

55 Gem Office-filer i WordPad
Det virker som et simpelt redskab ved første øjekast, men WordPad-programmet har flere muligheder, end du måske tror. Klik på Fil > Gem som, og du får vist muligheder for at gemme i docx.-formatet uden brug af ekstra software. Nemt til hurtige redigeringer.

56 Log på automatisk
Spar tid ved at trykke på tasterne Win + R. Skriv ”netplwiz”, og tryk på Enter-tasten. Fjern afkrydsnings-feltet ved ”Brugere skal angive bruger-navn og adgangskode for at bruge computeren”, og vælg din konto, før du klikker på ”Anvend”. Indtast din adgangskode, når du bliver bedt om det. Klik på ”OK”.

57 Afspil musik på en anden computer
Windows Media Player kan bruges til at afspille musikfiler lagret lokalt eller på netværket, men du kan også afspille på en anden computer. Det skal sættes op først, så start Windows Media Player, klik på knappen ”Stream”, og vælg ”Slå mediestreaming til”. I vinduet, der nu vises, skal du klikke på knappen ”Slå mediestreaming til”. Tilbage i Windows Media Player klikker du igen på knappen ”Stream”. Vælg Tillad fjernkontrol af afspille-ren > Tillad fjernkontrol på dette netværk. Vælg derefter Stream, efterfulgt af ”Tillad, at enheder afspiller mine medier automatisk”. Gentag på andre computere på dit netværk. Højreklik på en musikfil, og vælg ”Enheds-streaming”, og derefter den pågældende pc eller en anden enhed til afspilning.

Se også:  Her er alt det nye i Windows 10, version 1809

58 Projicer dit Skrivebord
Indbygget understøttelse af projektorer gør det nemt at forbinde din bærbar til en projektor. Du skal blot åbne Handlingscenter, klikke på ”Udvid” og derefter på flisen ”Projicer”.

TAGS
fif
tips
tricks
Windows 10

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S