Home » Styresystem » 77 fif der gør din pc bedre
77 fif der gør din pc bedre

77 fif der gør din pc bedre

Share

37 Bladre gennem et enkelt program
Tasterne Alt + Tab er en praktisk genvej til bladring i programmer. Vil du bladre gennem programmets åbne dokumenter eller vinduer, skal du holde Ctrl-tasten nede og klikke på programikonet i Proceslinjen, indtil du får adgang til det vindue, du leder efter.

38 Åbn Stifiner i Denne pc
Når Stifinder åbnes, er det som standard i mappen Hurtig adgang. Vil du hellere have, den åbner i mappen Denne pc, vælger du fanen ”Vis” og derefter Indstillinger. Vælg ‘Denne pc’ fra rulle-
menuen øverst i vinduet.

39 Automatisk afspilning
Klik på Start > Indstillinger > Enheder> Automatisk afspilning for at kontrollere, hvad der sker, når du indsætter en disk eller tilkobler et eksternt drev. Du kan også deaktivere automatisk afspilning helt.

40 Giv dig selv påmindelser
Drop de gule papirsedler. Læg en elektronisk note på din pc’s Skrivebord. Åbn appen Sticky Notes i menuen Start, og opret noter til lejligheden. Højreklik på en note for at tilpasse baggrundsfarve.

Se også:  Guide: Knyt mobilen tæt til din pc

41 Finjuster din hybride tablet eller pc
Har du købt en to i en-maskine, og er du irriteret over, at Windows skifter mellem tablet og bærbar tilstand, når du frakobler tastaturet, kan du ændre det i Handlingscenter. Klik på ”Tablettilstand” for at skifte manuelt. Klik på Start > Indstillinger > System > Tablettilstand for at tilpasse relaterede indstillinger såsom at lade Proceslinjen være synlig også i tablettilstand.

42 Aktivér Windows uden at klikke
Vil du bringe bestemte vinduer i fokus blot ved at køre musen hen over dem, kan du gøre det via Kontrolpanel > Øget tilgængelighed > Funktioner til øget tilgængelighed. Klik på linket ”Gør musen lettere at bruge”, og sæt kryds i boksen ved ”Aktivér et vindue ved at holde musemarkøren over det”.

Se også:  Guide: Få styr på pc’ens strømforbrug

43 Få mere plads på Skrivebordet
Proceslinjen er nyttig, men du behøver jo ikke altid have den fremme på skærmen. Maksimer pc’ens skrivebord ved at højre-klikke på et tomt område i Proceslinjen, og vælg ”Indstillinger for Proceslinjen”. I næste vindue kan du bestemme, hvornår linjen skal vises. Den er væk, indtil du flytter musen til skærmens bund, hvorefter den vises på ny.

44 Flyt vinduet mellem dine skærme
Har du mere end en skærm tilsluttet, kan du undgå at trække vinduer mellem skærmene ved blot at trykke på tastatur-kombinationen Win + Shift sammen med tasterne ”Venstre pil” eller ”Højre pil”.

TAGS
fif
tips
tricks
Windows 10

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S