Home » TV » 70″ multimedie-alter fra Sharp
70″ multimedie-alter fra Sharp

70″ multimedie-alter fra Sharp

Share

Sharp har skabt sit hidtil største led-tv. Med en skærm på ikke mindre end 70 tommer samt et væld af web- og multimediemuligheder, er der lagt op til tv-oplevelser af de store

Der kommer til at ske ting og sager på tv-fronten i år. Ikke nok med at flimmerkassen tager endnu et stort skridt mod at blive en stor multimediecomputer, det tyder også på, at skærmstørrelsen vokser væsentligt. Vi har allerede set oled-tv’er fra Samsung og LG på hele 55″, og nu sætter Sharp så året i gang med en led-skærm på ikke mindre end 70″.

Sharp AQUOS LC-70LE836S byder selvfølgelig også på 3D, og uanset om du ser film i to eller tre dimensioner, er billedgengivelsen både skarp og lysstærkt, trods det store format, fortæller Sharp.

Se også:  Sony Bravia KD65XG9505 [TEST]: Design og kvalitet til fed pris

Tv’et er udstyret med Sharps egen firfarveteknik Quattron og fuld led-belysning. En billedopdatering på 200Hz modvirker det slør, som ellers let kan opstå, når der er hurtige bevægelser i billedet, mens en indbygget Time Shift-funktion gør det muligt at pause midt i en udsendelse og se videre, når det passer bedre.

Multimediefunktioner får du blandt andet i form af Sharps internet-tv-platform AQUOS NET+. Den indeholder en mængde apps til eksempelvis YouTube og Twitter samt internetopkobling med åben webbrowser, som gør det muligt at surfe på nettet i reklamepauserne.

Sharp AQUOS LC-70LE836S har indbygget hd-tuner til såvel dvb-t, dvb-t2 og dvb-c. Der er desuden en indbygget medieafspiller, som gør det muligt at vise egne billeder samt afspille videofilm og musik, enten fra en usb-enhed eller fra andre apparater på hjemmets netværk via dlna. Den elektroniske programguide viser tv-programmet de kommende syv dage.

Se også:  LG 65SM9800PLA [TEST]: I for stærkt selskab

Tv’et er energiklasse A+. I standby bruger det kun 0,1 watt, og når det er tændt, er forbruget ekstremt kun 136 watt.

Sharp AQUOS LC-70LE836S kommer på markedet i februar og forventes af få en pris på omkring 35.000 kroner.


TAGS
3D
led-tv
Sharp

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S