7 uventede ting du  kan styre med en app

7 uventede ting du kan styre med en app

Share
4 Bryg kaffe fra sengen

Der skal være kaffe og vand i maskinen, men ellers kan du blive liggende i sengen om morgenen og med en app få denne kaffemaskine til at kværne bønnerne og brygge en herlig kande kaffe helt efter din egen smag. Selv bønnernes grovhed kan du styre fra appen.
Smarter Coffee 2.0 WiFi koster 1900 kr.

5 Røgalarmen giver besked

Denne røgalarm kan du nærmest høre på den anden side af kloden. For den kan sende besked til din smartphone, hvis den bliver aktiveret. Du kan også styre lydniveauet og slukke for den på afstand. Røgalarmen er en del af amerikanske Nests efterhånden omfattende program til det intelligente hjem.
Nest Protect koster 1000 kr.

Se også:  Grillgadgets [TEST]: En god grillaften med gadgets
6 Følg vasken fra mobilen

Du skal stadig proppe tøjet i vaskemaskinen og tilføre vaskemiddel. Men med denne Samsung-vaskemaskine kan du fra din mobiltelefon og en tilhørende app sætte vasken på pause, se den resterende vasketid og få en meddelelse, når vasketøjet er færdigt.
Samsung WW10H9600EW koster 8900 kr.

7 Den lille hjælper henter læskedrikke til dig

Den charmerende MiP Smart Robot kører på hjul. Du kontrollerer den med knapper på mobilskærmen, så den kører frem, bagud eller drejer. Du kan også trække en linje direkte på skærmen, som MiP bruger til kørebane på gulvet. Der medfølger en bakke, så MiP kan fungere som tjener, der bringer læskedrikke.
MiP Smart Robot koster 800 kr.

Se også:  Invoxia GPS-tracker [TEST]: Find dine ting, hvis de forsvinder

Del denne