Home » Hjemmekontor » 7 tips til det bedste studieudstyr derhjemme
7 tips til det bedste studieudstyr derhjemme

7 tips til det bedste studieudstyr derhjemme

Share

Studiet bliver noget nemmere med godt udstyr og høj sikkerhed. Vil du godt fra studiestart, når du sidder derhjemme og studerer, kan du følge AODs guide til det digitale studieliv

At miste den opgave, du lige har brugt en måned på, må være et af de værste mareridt på studiet. Heldigvis kan du nemt forebygge katastrofen. Et lager i skyen er fint, men supplerer du med en NAS, har du fuldt overblik over dine sikkerhedskopier. Andre overvejelser gælder routere. Skal du have din egen, en mobil router eller dele med andre? 

Giv også studielivet på hjemmeadressen en hjælpende hånd med det rette udstyr. En ekstern skærm, hvis du bruger en bærbar pc, udvider det digitale skrivebord, og med egen printer kan du redigere kladder af dit arbejde. Der er masser af gevinster, når sikkerhed og udstyr er i orden.

Se også:  Få bedre lyd til dine onlinemøder i hjemmekontoret
1  Stationær med flere funktioner

En stationær maskine kan ofte levere de kræfter, en bærbar ikke kan, for eksempel i form af solid processor og gpu til video-redigering, andre tunge filer samt film og gaming. Husk udgange til DisplayPort og HDMI, hvis du vil tilkoble skærm med høj opløsning. Holder du af filmaftener eller hygge med et spil, er en effektiv strømforsyning med til at forhindre overophedning i kabinettet.

VIND præmier til studiestart!

Grib chancen for at vinde stærke præmier til at forsøde studietiden …

VIND præmier til studiestart!

Læs vores anmeldelse af YH-E700 her.

 

Ergonomiske mus og tastaturer er også værd at overveje, da de skåner især håndled og skuldre. Mindre plads kan kræve en stationær, hvor skærm og kabinet er bygget sammen, men den er til gengæld lidt sværere at opgradere på sigt.

Se også:  100.000 kontoransatte danskere er blevet hacket – installerer opdateringer for sent
2  Giv dig selv et ekstra skrivebord

Ikke alle tænker over, hvor praktisk det er at udvide skærmpladsen. På de fleste bærbare computere er der udgange til HDMI og DisplayPort. Førstnævnte giver bedste kvalitet i forhold til overførsel af lyd og billede, mens DisplayPort ofte er hurtigere. De nyeste HDMI-versioner giver mulighed for at vise 8K. Fordelen ved HDMI er, at standarden er en anelse mere udbredt end DisplayPort. Opløsning og skærmstørrelse er også afgørende, hvis du arbejder med foto og video eller har lyst til at game lidt mellem alle lektierne. 22” eller større er et godt udgangspunkt for en ekstern skærm.

TAGS
Hjemmekontor
studie
studiestart

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S