7 tech-film du bør se på CPH:DOX

7 tech-film du bør se på CPH:DOX

Share

Filmfestivalen CPH:DOX starter i morgen, og her vil der være masser af guf for de tech-interesserede. Vi har fundet 7 tech-film i programmet, der er værd at se

De danske biografer kommer til at vrimle med spændende dokumentar den kommende tid. Filmfestivalen CPH:DOX starter i morgen og byder på et væld af film om forskellige emner – ikke mindst teknologi, som får lov at fylde en del i festivalens program. Der vil være film om alt fra robotter med kunstig intelligens, teknologi til at snyde døden til storstilede projekter om fusionsenergi. I samarbejde med CPH:DOX har vi udplukket 7 af de mest interessante tech-relaterede dokumentarer.  

Machine of Human Dreams

Instruktør: Roy Cohen

Se også:  Guide: Rediger video som en prof

Den anerkendte computerekspert Ben Goertzel har viet sit liv til at udvikle en højere form for intelligens. ‘Machine of Human Dreams’ er en enestående film om kærlighed til teknologien og udviklingen af en robot med evner og intelligens svarende til det menneskelige sind. Samtidig giver instruktøren Roy Cohen, gennem 2 års observation, et fantastisk indblik i, hvordan Ben og hans team må overvinde personlige, professionelle og økonomiske problemer forbundet med deres forsøg på at skabe det næste store skridt i evolutionen. Kan Ben mon bygge den første maskine, der kan tænke selv og erstatte menneskelige opgaver? Og ønsker vi, at han skal gøre det?

Se også:  Test: En projektor i hånden
Future of Work and Death

Instruktør: Wayne Walsh, Sean Blacknell

Del denne