Home » Bærbar computer » 7 stærke råd før du køber en hybrid bærbar
7 stærke råd før du køber en hybrid bærbar

7 stærke råd før du køber en hybrid bærbar

Share

Der kan være gode grunde til at købe en hybrid bærbar – og til at lade være. Desuden skal du igennem andre købsovervejelser, end hvis du køber en traditionel bærbar. Her klæder vi dig på, så du får den rigtige løsning

1 Vælg mellem to typer

Der findes grundlæggende to typer af hybride bærbare: den konvertible og 2-i-1’eren. På den konvertible er skærm og tastatur koblet fast sammen som på en traditionel bærbar, men skærmen kan vippes hele vejen rundt, så du for eksempel kan stille computeren op i teltform og bruge den som mini-tv, Du kan også bruge den ligesom en tablet – dog en ret tyk og tung en af slagsen, da tastaturet stadig hænger ved. 2-i-1 computeren minder meget mere om en tablet.

Se også:  2-i-1-computere [STORTEST]: Hybrid-pc’erne bliver voksne

For her kan tastatur og skærm skilles helt ad, og elektronik, drev osv. sidder i skærmdelen. Det er en praktisk løsning, men ydelsen er som regel lavere end ved en traditionel bærbar i samme prisklasse, og tastaturet er heller ikke i samme klasse. Har du ofte brug for en tablet, skal du vælge 2-i-1-typen. Har du mere brug for en traditionel bærbar, skal du vælge en konvertibel.

2 Ikke så store

En hybrid computer er sjældent stor. Du skal derfor kun vælge en hybrid, hvis du har brug for den fleksibilitet, som produkttypen giver, og kan nøjes med en skærmstørrelse på maksimalt 13-14”.

3 Færre tilslutningsmuligheder

Da en hybrid computer ofte er meget tynd – hvilket selvfølgelig sikrer flot design og høj komfort – er der ikke altid de tilslutninger, du finder på traditionelle bærbare. Der findes adaptere, som udbedrer manglerne (nogle gange medfølger de). Men har du ofte brug for en speciel skærmtilslutning, kan det give problemer. Mange hybride computere har ikke engang en traditionel USB-port. Den er ofret til fordel for den fysisk mindre USB-C-løsning.

TAGS
gode råd
hybrid bærbar
pc

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S