Home » Bærbar computer » 7 stærke råd før du køber gaming-bærbar
7 stærke råd før du køber gaming-bærbar

7 stærke råd før du køber gaming-bærbar

Share

Det skal være en velovervejet investering at købe en bærbar pc med fuldt gaming-potentiale. Så læs disse ekspertråd, før du slår til

1 Så kraftig skal den være

En computer kan i princippet ikke være kraftig nok til gaming – især ikke, hvis du vil være forberedt på fremtidens spil, der helt sikkert bliver mere krævende. Men hvis du ikke vil kunne trække de vildeste spil og ikke stiller enorme krav til skærmopløsningen, så er der mange penge at spare ved at vælge en model fra næst- eller tredjeøverste hylde. Du betaler altid uforholdsmæssigt meget for at få det sidste skrig inden for processorer og grafikkort.

Se også:  Gaming-bærbare [STORTEST]: Når kun det vildeste er vildt nok
2 Så stor skal skærmen være

Hvis du ikke flytter ret meget rundt på din gaming-pc, kan du lige så godt springe ud i det og nuppe en 17”-model, som vil give dig et stort, engagerende skærmbillede. Men ellers kan en 15”-model godt gå an.

Du kan også vælge en meget transportvenlig maskine med en skærm på 13,3”. Det er ok til nogle spil, men selvfølgelig ikke alle. Du kan dog – når du er hjemme – vælge at slutte den lille pc til en ekstern skærm. En gamingbærbar kan sagtens trække selv en stor, ekstern skærm – sågar dit tv.

3 Så meget skal du gå op i lyden

Selvom der ofte er gjort meget ud af lyden i gamingbærbare, er det trods alt begrænset, hvor god lyd man kan presse ned i så lille en kasse. Så når du spiller hjemme, bør du tilslutte et sæt eksterne højttalere eller – som de fleste – benytte et gamingheadset, som kan give dig sublim lyd uden at genere omgivelserne. Overvej et headset med indbygget mikrofon, så du har muligheden for at kommunikere med venner og fjender i de spil, som tilbyder den mulighed.

Se også:  Guide: Byg en stærk gaming-pc til lavpris
4 Så stor hukommelse har du brug for

8 GB hukommelse som i en almindelig bærbar er i underkanten, når det handler om gaming. 16 GB er mere passende, for så kører selv de tungere spil glidende. En gamingbærbar kan også bruges til for eksempel videoredigering, og der vil du sætte prise på rigeligt med brugerhukommelse.

TAGS
Gaming
gaming bærbar
Tips og trick

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S