Home » Mobiltelefon » 7 stærke råd før du køber en dyr smartphone
7 stærke råd før du køber en dyr smartphone

7 stærke råd før du køber en dyr smartphone

Share

Hvis du overvejer at købe en smartphone i den helt tunge klasse, er det ekstra vigtigt at få den model, der matcher dine behov bedst. Disse råd hjælper dig med at sikre, at du ikke spilder dine penge

1 Android eller iOS

Der er i realiteten kun to styresystemer tilbage på markedet, og vælger du det brugervenlige iOS, kan du kun vælge Apple. Heldigvis er de fleste af Apples mobiltelefoner glimrende (men måske ikke pengene værd på grund af den høje pris). Med Android får du langt bredere udvalg af telefoner, men også et styresystem, der er knapt så kontrolleret som iOS. Du får en større frihed, og du får adgang til langt billigere smartphones end med iOS. Men frihed har som bekendt sin pris. Apples app-miljø er mere sikkert, og det ”skin”, som producenter af Android-telefoner lægger på deres produkter, er af svingende kvalitet, om end de er blevet bedre de senere år.

Se også:  Smartphones [STORTEST]: Luksus i hånden
2 Den rette skærmstørrelse

De fleste high end-telefoner lige nu har en skærmstørrelse omkring 6”, og det er et fremragende kompromis. Men prøv den valgte mobil før køb. En stor skærm betyder selvfølgelig, at hele mobilen er større, og kan du leve med det i hverdagen. Modsat vil du fortryde en mindre skærm, hvis du ser mange fotos, videoer eller spiller ofte.

3 Hukommelse afgør pris

I dag bliver de fleste smartphones i den tunge ende af prisskalaen leveret med mindst 64 GB hukommelse. Når du har en dyr og kraftig smartphone skal den også kunne rumme alle dine billeder, videoer og alt andet, uden du konstant skal overføre til computer og eksterne diske. Tager du mange billeder og videoer er 128 GB faktisk at foretrække. Men vær opmærksom på, at der kan være stor prisforskel mellem smartphones alene som følge af lager-kapaciteten.

Se også:  Billige smartphones [TEST]: Er de billige mobiler gode nok?
4 Din mobil er dit kamera

De fleste mennesker har ikke længere et fotokamera. De bruger mobilen. Så fotokvaliteten skal ikke overses. Opløsning og antal megapixel siger ikke alt om kvaliteten. Så hvis du kan afprøve mobiltelefonen før køb, skal du tage et billede og se om stofligheden er i orden. Om det du fotograferer faktisk ligner det, du har taget et billede af og ikke er et glansbillede, som du bliver træt af at se på den lange bane. Eller købe en smartphone baseret på test her i Datatid TechLife, hvor vi altid har fokus på fotokvalitet.

TAGS
Råd
smartphone
Tips og trick

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S