Home » Hardware » 7 seje retro-gadgets: Nyt grej, der er gammeldags
7 seje retro-gadgets: Nyt grej, der er gammeldags

7 seje retro-gadgets: Nyt grej, der er gammeldags

Share

Retro-teknologi går aldrig af mode. Disse gadgets, hvor moderne takter møder drømmende nostalgiske toner, beviser, at gammeldags teknologi stadig er tiltrækkende

Leica D-Lux 7

Dette imponerende minikamera Leica D-Lux 7, giver dig mulighed for at høste fordelene fra digital fotografering inklusive autofokus, optisk billedstabilisering og 4K-videooptagelser, mens du samtidig kan nyde det retro-agtige udseende og følelsen af et 35 mm filmkamera. Bare fordi du vil skifte til digital, behøver det ikke at betyde, at du skal nøjes med det kedelige design, som mange digitale spejlrefleks-kameraer har nu om dage. 

9495 kr., http://leicastore.dk

 

SNES Classic Mini

Hvis du mener, at 90’erne var den gyldne æra for videospil, så vil SNES Classic Mini være lige noget for dig. Den har forudinstalleret 21 klassiske gode spil såsom Super Mario World og Street Fighter 2. Og i modsætning til det originale system, kræver det ikke et gammelt billedrørsfjernsyn – du kan faktisk koble Classic Mini til ethvert tv med en HDMI-port.

2299 kr., nintendo.dk

 

Martin Logan Electromotion ESL X

Disse imponerende lydtårne beviser, at de ofte misforståede elektrostatiske højttalere kan overgå deres rygte. De kombinerer en fantastisk gengivelse af mellemtone og diskant med boomende bas takket være den traditionelle indbyggede subwoofer forneden. Med de gennemsigtige paneler er højttalerne også formidable at se på.

44.000 kr., martinlogan.com

 

Barisieur Coffee Alarm Clock

Tilføj et strejf af nostalgi til dine morgener med denne kaffemaskine, der ser ud, som om den er lavet på et mærkeligt laboratorium. Den er mere end bare en alarm med en kogekande, for den elektroniske barista kan brygge din daglige bryg, som var det en kaffebar komplet med egen mini-mælkekøler og elegant glas, der holder din kaffe frisk og perfekt.

2999 kr., joyresolve.com

TAGS
gadgets

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S