Home » Tablet » 7 råd der sikrer dig den bedste tablet
7 råd der sikrer dig den bedste tablet

7 råd der sikrer dig den bedste tablet

Share

Tabletten er et modent produkt, hvor du kan vælge imellem mange varianter, størrelser og funktioner. Her hjælper vi dig med at afdække dine behov, så du ikke bruger for mange penge, og så du får den helt rigtige løsning

Alle tablets kan tåle en tur ud i det fri som denne Sony-model. Men der fås særlige modeller, som kan anvendes på støvede byggepladser eller overleve snestormene under en polarekspedition.

Alle tablets kan tåle en tur ud i det fri som denne Sony-model. Men der fås særlige modeller, som kan anvendes på støvede byggepladser eller overleve snestormene under en polarekspedition.

1 Brugeren bestemmer valget
I mange familier ligger tabletten fremme, så alle kan bruge den til lige at tjekke Facebook, aftenens tv-program eller mail. Her skal du have en robust og familievenlig type. I andre hjem er tabletten personlig. Her er det måske vigtigt med høj opløsning. Det kan også være, at du skal bruge den på jobbet, og så kan valg af styresystem spille ind. Gør dig klar, hvem brugeren/brugerne er, og tjek testen på de foregående sider for at få hints.

Se også:  Lenovo Yoga Smart Tab [TEST]: Toptjekket tablet med stemmestyring

Læs også: Test: Flere og stærkere tablets end nogensinde

2 Brugssted bestemmer valget af bånd
Tablets med mobilt bredbånd og Wi-Fi kan gå på nettet næsten over alt, mens tablets, der nøjes med Wi-Fi, kræver lokal internet-adgang. Hvis du ønsker at komme på hvor som helst, skal du vælge en tablet med mobilt bredbånd, da det ikke kan efterinstalleres.

Læs også: Forkæl din nye tablet

3 Styresystemet er ikke uvæsentligt
Der findes tre styresystemer til tablets i dag. Det dominerende er det brugervenlige iOS (iPad), hvor der er mange og meget sikre apps. Android tilbyder endnu flere apps og et meget bredt udvalg af tabletmodeller. Endelig er Windows kommet stærkt tilbage den sidste tid. Her får du et brugervenligt interface, god integration med Windows-miljøer generelt, men udvalget af apps er betydelig lavere end hos konkurrenterne.

Se også:  Apple iPad [TEST]: Den billige iPad klarer opgaverne

4 Tjek hukommelsen
Prisen på en tablet afhænger blandt andet af hukommelsens størrelse. 64 GB er noget dyrere end 16 GB, så spørg dig selv, om du virkelig skal lagre så mange fotos og videoer. Nogle tablet-hukommelser kan udvides med et hukommelseskort (typisk
microSD).

5 Overvej tastatur
Hvis du tilslutter et tastatur til din tablet, har du en lille, transportabel computer, hvor du kan skrive mails, kortere tekster og lignende. De fleste tablets uden for Windows-platformen har tekstprogrammer, der kan gemme i Word-formater.

6 Klædt på til strabadserne
For langt de fleste brugere er en ganske almindelig tablet hårdfør nok til at overleve derhjemme, i din taske eller på arbejdspladsen. Men der findes bærbare – ”tough”-modeller, som kan tåle vand, rystelser og støv. De er generelt lidt eller noget dyrere end traditionelle tablets.

7 En sjov ledsager
En tablet kan bruges som ren underholdningscentral. I så fald skal der være en højopløst skærm på minimum 10”, gerne en indbygget stander og gode højttalere.


TAGS
Guide
Råd
Tablet
Tips og trick

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S