Home » Hovedtelefoner og højttalere » 7 gode råd før du køber hovedtelefoner
7 gode råd før du køber hovedtelefoner

7 gode råd før du køber hovedtelefoner

Share
5 Quiet please!

Uanset om du skal på lang flyrejse eller vil underholdes på den daglige pendlertur, så er aktiv støjreduktion særdeles praktisk. Der er ret stor forskel på virkningsgraden i de forskellige hovedtelefonmodeller på markedet, men langt de fleste fungerer heldigvis godt. Til flyrejser bør du kigge efter de modeller, der er specifikt rettet mod denne type transport, for den kræver meget af støjdæmpningen.

6 Komfort – måske det vigtigste

Lydkvalitet er det afgørende, vil de fleste nok mene. Men komforten er mindst ligeså vigtig. For hvis hovedtelefonerne klemmer, ikke sidder ordentlig fast i øret eller føles meget varm på øret, så har du ikke meget glæde af god lyd. Derfor kan det anbefales at søge ud i velassorterede butikker og afprøve de udstillede hovedtelefoner. In-ear-modeller leveres normalt med forskellige ørestykker, men on-ear- og især over-ear-hovedtelefoner er kritiske med hensyn til komfort. Mange af dem kan virke rare de første 10 minutter, men efter længere tid bliver de varme på ørerne. Læs testene her og her, hvor vi har stærk fokus på komfort.

7 God musik til træningen

Træning i det fri eller i fitnesscentret glider ofte lettere med musik i ørerne. Her er især in-ear-modellerne velegnede. Der findes særlige fitness-hovedtelefoner, og de er værd at overveje, for de sved- og vand-resistente, de er lettere at rengøre og tåler den ekstra, fysiske belastning i længere tid end et sæt traditionelle hovedtelefoner.

TAGS
høretelefoner
Råd
Tips og trick

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S