Home » Hovedtelefoner og højttalere » 7 gode råd før du køber hovedtelefoner
7 gode råd før du køber hovedtelefoner

7 gode råd før du køber hovedtelefoner

Share

Valget af hovedtelefoner er næsten ligeså personligt som musiksmag. Men her hjælper vi med at finde den bedste løsning for dig

1 Vælg den rigtige type

Det gør stor forskel for oplevelsen, om hovedtelefonerne sidder i øret eller på øret. Tidligere kunne du kun få sublim lyd med on-ear- og over-ear-modellerne, men det har ændret sig. In-ear-hovedtelefonerne med de små ørepropper kan spille ret flot. Sublim lyd kræver dog stadig store hovedtelefoner. De har et større lydkammer og mulighed for større membraner. Musikken kan kontrolleres bedre. Alligevel afgøres valget af type i dag primært af, hvad du synes, er mest praktisk.

Læs også:

In-ear-høretelefoner [STORTEST]: Lækker lyd i øregangen

Hovedtelefoner [STORTEST]: Tag den gode lyd med på farten

2 Trådløs eller kablet

Det er skønt at slippe for kabler, og de trådløse Bluetooth-hovedtelefoner er bedre end nogensinde. Men de kræver batteridrift og ekstra elektronik, så du vil næsten altid få bedre lyd fra en kablet hovedtelefon til samme pris. Til løbeturen, i fitnesscentret eller på pendlerturen er de trådløse dog bestemt værd at overveje.

Se også:  JBL Reflect Flow Pro [TEST]: God lyd til træningen
3 Lyt hvis du kan

Hvis du har mulighed for det, så afprøv de udpegede hovedtelefoner, før du køber. For selvom en model måske har en masse smarte features, så er det måske ikke noget, du reelt får brug for. Og så kan du for de samme penge få en mere ”minimalistisk” model, hvor der er ofret kræfter på de dele af elektronikken, som afgør lydkvaliteten. Vores erfaring er, at du i længden bliver mere glad for velspillende hovedtelefoner end hovedtelefoner med en masse ”bling”.

4 Tag opkald på farten

Du kan gå hen og blive glad for særlig én funktion: en indbygget mikrofon. Hvis du benytter din smartphone som musikkilde på farten, er det praktisk at kunne tage et mobilopkald. Gå efter hovedtelefoner, hvor mikrofonen er monteret på kablet, så du kan føre det op til munden. Mikrofoner indbygget i selve hovedtelefonerne fungerer også fint, men ikke på hovedgaden i blæsevejr.

TAGS
høretelefoner
Råd
Tips og trick

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S