Home » Andet » 7 gadgets du kan drømme om
7 gadgets du kan drømme om

7 gadgets du kan drømme om

Share

Verden vrimler med vidundere. Nogle af dem kan sagtens købes for penge. Andre må de fleste af os desværre nok nøjes med at drømme om. Men det er heller ikke kedeligt. Bare læs her om de 10 mest vilde og våde sommergadgets, som vi har kunnet finde og drøm sødt videre

Elcykelproducenten EH Line vil gerne have deres topmodel Street Racer tituleret elcyklernes Ferrari. Og den 250 kW stærke elcykel har da også et smukt aluminiumsstel, der kan fås i Ferrari-rød. Dertil kommer en særlig Bionx elektronisk styring, der regulerer elmotorens kraft fra at give 3 gange den muskelstyrke, rytteren selv lægger i pedalerne, til ren batteriopladning eller simulation af stigninger på fladt terræn. Prisen er også ren Ferrari og begynder ved 52.000 kroner.

http://www.ehline.com

[pt id=’2022200′ size=’large’ link=’file’]

 

JetRider XXL hævdes at være verdens første jetdrevne, 2-sæders luksuskajak. Sæderne er bløde og luftpudeaffjedrede, der er vandtæt bagageplads, stereoanlæg og kopholdere. Maskineriet yder 9,5 hk, topfarten er over 40 km/t. Alle manøvrer klares med en lille joystick, og færden føles nærmest som at køre på skinner. Hvad mere kan du ønske? En billigere amerikansk pris end 16.500 kroner? Tja …

http://www.jetbuster.com/

[pt id=’2022201′ size=’large’ link=’file’]

 

Jetlev R200 er et herligt nyt legetøj, et rygmonteret pumpeaggregat, der suger vand op og sprøjter det ud gennem to dyser med højt tryk, så det er som at suse på et flyvende tæppe op til 10 m over vandfladen og med en fart på op til 35 km/t. Selve motoren og brændstoftanken flyder for sig selv på vandet og er forbundet til rygsækken med en tyk slange. Det siges at være ubeskrivelig sjovt, men prisen er også ret pebret og ligger på et stykke over en halv million kroner (i USA). Til gengæld kan du så få Jetlev R200 i syv flotte farver.

http://jetlev.com

[pt id=’2022202′ size=’large’ link=’file’]

 

Den finske designer Aki Soukas har konstrueret mikroflyet FlyNano, der findes i både en elektrisk variant og i en variant til almindeligt brændstof. Det lille fly er blot 3,5 m langt og har et vingefang på 5 m. Det kan lette med en vægt på i alt 200 kg og flyve med op til 140 km/t. Skroget af kulfiber gør flyet ekstremt let, og det angives at kunne flyve op til 70 km pr. opladning eller optankning. Prisen ligger i hjemlandet omkring 230.000 kr.

http://www.flynano.com

[pt id=’2022203′ size=’large’ link=’file’]

 

Le Tour de France Indoor Cycle er det drabelige modelnavn på en træningscykel fra amerikanske Pro-Form. Cyklen gør det muligt at efterligne såvel flad landevejskørsel som bjergetaper på 24 kendte cykelløbsstrækninger eller selvlavede ruter ved hjælp af computer og Google Maps. Cyklen ændrer automatisk kørehældning i overensstemmelse med bakkerne på turen, og blæser der en strid modvind, skal du også træde lidt mere effektivt i pedalerne. Prisen er cirka 8.250 kroner oversat til dansk.

http://www.proform.com

[pt id=’2022204′ size=’large’ link=’file’]

 

Seabreachers sportsubåde har i nogle år gjort strandene livsfarlige rundt om USA, og nu er der endnu en ”dræber” løs i form af den spækhuggerlignende model Y. Legetøjet er forsynet med en 260 hk Rotax 1500 kubik motor, der giver en tophastighed gennem vand i 1,5 meters dybde på 40 km/t. og over 80 km/t. på overfladen. Der er mulighed for hop på over 3,5 m. Det er sjovt for de velspækkede spækhuggere med en tegnebog, der ikke gnyer over at blive en halv million kroner lettere.

Home

[pt id=’2022205′ size=’large’ link=’file’]

 

Diplomatmapper kan indeholde meget. Såmænd også en komplet scooter. Det kan godt være, at denne elektriske scooter på en meters længde fra det amerikanske firma Boxx mest ligner en krydsning mellem en flightcase og et kamera, men den kan transportere dig op til 130 km med en fart på over 50 km/t. på en enkelt opladning. Prisen i USA er også heftig, ca. 22.000 kroner.

http://www.boxxcorp.com

[pt id=’2022206′ size=’large’ link=’file’]

 


TAGS
EH Line
FlyNano
Jetlev R200
JetRider XXL
Le Tour de France Indoor Cycle
Seabreachers

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S