68 tips til Windows 10

68 tips til Windows 10

Share


Tilføj biblioteker
Start-menuen viser som standard kun links
til Indstillinger og Stifinder. Hvis du vil se
Biblioteker i Start-menuen, skal du gå til ‘Start > Indstillinger > Personlige indstillinger > Start’ og klikke på linket ‘Tilpas liste’.

Omarranger fliser
Man kan flytte rundt på fliser, ligesom man kunne i Windows 8.1. Klik, hold og træk. Hvis det er Microsoft-fliser, kan man også vælge en af de fire forudindstillede størrelser. Hvis man selv har fastgjort fliserne, er der to størrelser at vælge imellem.

Skjul de nyligt åbnede programmer
Hvis du ikke vil have, at Start-menuen viser dine nyligt åbnede programmer og filer, går du til  ‘Indstillinger > Personlige indstillinger > Start’ og fravælger ‘Gem og vis senest åbnede programmer i menuen Start´.

Navngiv flisegrupper
Start-menuen arrangerer som standard alle fliser i to grupper – ‘Oversigt over dit liv’ og ‘Oplev og undersøg’. Du kan omdøbe dem til noget andet og mere sigende ved at klikke på deres fliser. Hvis du selv har fastgjorte fliser, fører du musen over dem og klikker på de to parallelle linjer og navngiver gruppen.

Se også:  Guide: Stram sikkerheden op

Føj dine Apps og mapper til fliser
Højreklik på en af dine mapper, og vælg ‘Fastgør til Start’. Nu bliver der dannet en flise i Start-menuen. Følg de forrige trin, når du skal omdøbe og flytte den. Du kan gøre det samme med enhver app, der er opført i menuen ‘Alle apps’.

Del denne