68 tips til Windows 10

68 tips til Windows 10

Share

Fravælg Photos-appens automatisk forbedring
Photos er konfigureret til automatisk at forbedre dine billeder. Hvis du vil beholde dem, som de er, åbner du appens Indstillinger (tandhjulikonet) og går til ‘Visning og redigering’. Her kan du slukke for ‘Automatisk forbedring’.

Fastgør e-mail-mapper
Start mailprogrammet, og klik ‘Flere’ for at få vist alle mapperne i din indbakke. Højreklik på en mappe, og vælg ‘Fastgør til Start’ for at tilføje en titel i Start-menuen, der fører direkte til denne mappe i mailprogrammet.

Prøv de Touch-venlige Office-apps
Indtil den officielle lancering kan man gratis afprøve betaudgaver af Word, Excel og PowerPoint. Disse Office-apps er optimerede til touch og mobile enheder (uden tastatur og mus), og man finder dem i Store.

Bekvem integration med Google Calendar
Den nye Windows 10 Calendar understøtter også Google Calendar. Det betyder, at man kan reducere forvirringen og inddrage alle ens eksisterende kalendernotitser. Få forbindelse til tjenesten ved at gå til ‘Start > Indstillinger > Konti > Tilføj konto’. Vælg Google.

Se også:  Guide: Få endnu mere ud af Stifinder

Understøttelse for Android og iPhone
En virkelig styrkelse i Windows 10 er systemets integrationsmuligheder. Med Phone Companion kan brugerne synkronisere indhold mellem deres forskellige pc’er og mobiltelefoner (uanset om det er Windows Phone, Android eller iOS). Man installerer de fornødne komponenter fra de respektive app-stores.

Del denne