68 tips til Windows 10

68 tips til Windows 10

Share

 

Med Windows 10 vil Microsoft kombinere de driftssikre aspekter hos Windows 7 med de revolutionerende elementer hos Windows 8. Desuden får brugerne en chance for at følge systemets udvikling med regelmæssige previews og levere feedback til Microsoft.

Der er mange mange nye funktioner i Windows 10, men vi møder også nogle gamle favoritter, herunder Start-menuen og Backup. På de følgende sider finder du tips til alt dette og meget mere. Ganske vist har Microsoft understreget, at man ikke har opgivet det touch-interface, der blev lanceret i Windows 8, men takket være den brede opbakning til det gode, gamle tastatur og musen giver Windows 10 lige så god mening på desktoppen som på touch-baserede enheder.

Se også:  4 stykker gratis software

Windows 10 ligner, føles og fungerer som en poleret udgave af Windows 7. Microsoft har også droppet nogle af de udskældte funktioner i Windows 8, for eksempel Amuletter-bjælken, og de mere nyttige funktioner er nu nemmere at tilpasse. Nyt er også Universal Apps, der kan vises i fuld skærmstørrelse. Disse apps fungerer nu driftssikkert, også på tværs af forskellige enheder.

Windows 10 er afgjort den bedste version af Windows til dato, men der findes stadig masser af tips, som man kan bruge til at gøre systemet endnu bedre. Vi har samlet ikke færre end 68 af dem. Se frem til at bringe Windows 10 til et helt nyt niveau med vores essentielle powertips.

Se også:  Guide: Optimer din brug af Windows

 

Få styr på Start-Menuen

Del denne