Home » TV » 65-tommers 3D og surroundsound fra B&O
65-tommers 3D og surroundsound fra B&O

65-tommers 3D og surroundsound fra B&O

Share

BeoVision 12 er Bang & Olufsens seneste forsøg på at skabe de ideelle rammer for din filmoplevelse

Synes du internet-tv, tv-apps og alle de andre smarte fiduser, tv-producenterne hitter på, er noget nymodens pjat, og vil du egentlig bare gerne have en rigtig lækker ramme for dine filmoplevelser, uanset hvad det så kommer til at koste dig, er B&O stadig garant for luksusløsninger af den ekstravagante og uhæmmet dyre slags.

Seneste skud på stammen er BeoVision 12, et 65-tommer stort plasma-tv med 3D-teknologi og indbyggede centerhøjttalere, som også kan indgå i surround-opsætninger.

Fjernsynet anvender den nyeste plasmateknologi, og panelet er et såkaldt NeoPDP-panel, der indeholder fosforer med en kortere reaktionstid, hvilket skal give bedre 3D-præstation såvel som en markant bedre bevægelsespræstation i en 2D-situation.

Se også:  Bedre lyd og batteri i B&Os hundedyre høretelefoner

BeoVision 12-65 har også Automatic Colour Management, som kompenserer for de aldringstegn, der er karakteristisk for plasmateknologien, mens Bang & Olufsens Automatic Picture Control-teknologi har sensorer, som overvåger alle ændringer i rummets lysforhold og straks justerer billedet derefter, således at billedkvaliteten er optimal både om dagen og om aftenen.

Højttalerne består af 4× 80 watt-forstærkere til mellemtonerne og 1× 40 watt til diskanten, og for at få det optimale ud af de små enheder har B&O benyttet sig af ICEpower-teknologi.

Som altid er der også kælet for designet, som er udført af David Lewis Designers. Ud over at benytte et ultratyndt NeoPDP-panel med det nyeste og bedste inden for plasmateknologi, skaber to aluminiumsprofiler bøjet indad i en V-form – én i sort og én i naturlig, højglanspoleret aluminium – en optisk illusion, som giver fjernsynet et tyndt, let og særdeles elegant visuelt udtryk.

Se også:  Sony vil lade dig lytte til musik i 360 Reality Audio

Den egentlige ramme er en meget tynd sort aluminiumsplade på kun et par millimeters tykkelse, som giver et indtryk af én uafbrudt glasoverflade uden synlige sammenføjninger.

Er BeoVision 12-65 noget for dig, vil det nye tv være tilgængeligt hos Bang & Olufsen-forhandlere i løbet af marts 2012. Vejledende udsalgspris bliver 137.900 kroner, men så får du også videomotoren BeoSystem 3 med i købet.


TAGS
3D
B&O
plasma-tv
Surround

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S